Реклама

😱 Epic Games разом з Microsoft зібрали $144 мільйони у Fortnite на допомогу Україні

Čytaty latynkoju
😱 Epic Games разом з Microsoft зібрали $144 мільйони у Fortnite на допомогу Україні
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😱 Epic Games разом з Microsoft зібрали $144 мільйони у Fortnite на допомогу Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кошти збирали протягом двох тижнів, до 3 квітня включно. Весь прибуток Epic Games та Xbox з Fortnite за цей період спрямовували на цю кампанію. Лише за перший день вдалося зібрати понад $36 мільйонів.

Так вийшло почасти через одночасний реліз великого оновлення Fortnite, які традиційно спричиняють сплеск цікавості до гри.

Кошти передадуть до низки глобальних благодійних фондів, зокрема Direct Relief, фонду UNICEF та інших. Важливо, що «Міжнародний комітет Червоного Хреста», репутація якого викликає сумніви, не отримає гроші від цієї акції.

Оскільки Epic Games є приватною компанією, вона не зобов’язана розкривати дані про свої доходи публічно. Тож пожертва видавця також дещо відкриває завісу таємниці стосовно того, скільки він наразі заробляє на Fortnite зараз. Хоча не зовсім коректно екстраполювати ці дані на весь рік (плюс туди входить комісія Microsoft, яку вони отримують з гри на Xbox), однак сума десь у $4 мільярди виглядає достатньо переконливо, з огляду на те, що раніше в судах Epic Games була змушена повідомити, що заробила $9 мільярдів за 2018 та 2019 разом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...