Реклама

👏🏻 GSC Game World змінила назву S.T.A.L.K.E.R. 2 й не продаватиме гру в РФ

Čytaty latynkoju
👏🏻 GSC Game World змінила назву S.T.A.L.K.E.R. 2 й не продаватиме гру в РФ
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👏🏻 GSC Game World змінила назву S.T.A.L.K.E.R. 2 й не продаватиме гру в РФ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ще влітку 2021 року українські ґеймери скаржились у соцмережах на назву гри S.T.A.L.K.E.R. 2 — Heart of Chernobyl з російською транслітерацією назви міста Чорнобиль. Представник GSC Game World у інтерв’ю OLDboi пояснив, що розробників попросили зробити таку назву у Microsoft, оскільки саме така транслітерація є відомішою у світі.

Через повномасштабну війну РФ проти свободи та незалежності України розробники змінили свою думку й врешті почали використовувати українську транслітерацію у назві гри — S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Ба більше, GSC Game World забрала свої ігри з російського Steam й оголосила, що продовження S.T.A.L.K.E.R. не буде доступним у РФ. Фізичні копії не доставлятимуть у країну й усі попередні замовлення скасовані. Гру зможуть отримати лише ті користувачі, які оформили попереднє замовлення у цифрі.

Також GSC Game World повідомили на своїй сторінці у соціальній мережі «Вконтакті», що вона більше оновлюватись не буде. Усі новини компанії можна буде знайти у інших соцмережах та на офіційній сторінці.

Варто зазначити, що наразі на офіційній сторінці гри можна побачити заклик допомогти українському народові й надати фінансову підтримку Україні:

Народ України продовжує відстоювати своє право на незалежність проти окупаційних військ Російської Федерації. Вони без попередження почали бомбардувати наші міста, наступаючи з півночі, сходу та півдня. Ніхто з громадян України не хотів цієї війни, мало хто був готовий, але будемо стояти за свою свободу до останнього.Ми нескінченно вдячні нашим фанатам, друзям та колегам, які вже приєдналися до спільної справи – зупинки російської агресії. Ми щасливі бути частиною такої згуртованної спільноти. Але війна ще не закінчена, а нашого ворога не зупинено

Коли саме вийде S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl — точно невідомо. Раніше очікувалось, що реліз відбудеться у грудні цього року, однак компанія зазначила, що через війну в Україні розробка гри призупинена.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...