Реклама

⚡ Microsoft відкрила DirectStorage API для розробників — швидкі завантаження з Xbox Series тепер доступні для ПК

Čytaty latynkoju
⚡ Microsoft відкрила DirectStorage API для розробників — швидкі завантаження з Xbox Series тепер доступні для ПК
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚡ Microsoft відкрила DirectStorage API для розробників — швидкі завантаження з Xbox Series тепер доступні для ПК
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Microsoft оголосила, що ігри для Windows отримають підтримку DirectStorage API. Технологія, що вперше з’явилась на консолях Xbox Series X/S, дозволить комп’ютерним іграм використовувати повну швидкість сучасних SSD, оптимізуючи процеси завантаження.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games 

DirectStorage API дозволяє системі передавати величезні обсяги даних безпосередньо на графічний процесор замість того, щоб спочатку обробляти їх на стороні процесора, підключаючи оперативну пам’ять. Новий метод пришвидшує завантаження ігор та дозволяє розробникам реалізовувати масштабніші та більш комплексні віртуальні середовища, стверджують в Microsoft.

Приріст швидкості спостерігатиметься на більшості пристроїв, проте найбільшу різницю відчують власники накопичувачів SSD з технологією NVMe. Microsoft також рекомендує використовувати Windows 11.

Розробники вже можуть випускати ігри, що використовують можливості DirectStorage. Однією з перших ігор, що отримає підтримку цієї технології стане Forspoken від Luminous Productions. Студія разом з Microsoft пообіцяли поділитися деталями про використання технології на конференції Game Developers Conference, що пройде 22 березня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...