Реклама

🪐 Роботи-компаньйони та безліч змін: Hello Games показали оновлення Sentinel для No Man’s Sky

Čytaty latynkoju
🪐 Роботи-компаньйони та безліч змін: Hello Games показали оновлення Sentinel для No Man’s Sky
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🪐 Роботи-компаньйони та безліч змін: Hello Games показали оновлення Sentinel для No Man’s Sky
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Перше оновлення No Man’s Sky у цьому році покликане освіжити геймплей гри шляхом внесення покращень та великої кількості виправлень. Розробники пообіцяли зміни в бойовій системі та штучному інтелекті ворогів. Ключові зміни показали у трейлері оновлення Sentinel:

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Sentinel в першу чергу зосередиться на однойменних персонажах гри. Ворожі патрульні роботи отримають цілий ряд оновлень, які в тому числі розкриють історію та мотивацію Дозорних. Для них додали й нове озброєння та нові класи дронів. Натомість гравець зможе переналаштовувати роботів та брати їх у ролі компаньйонів, яких відтепер може бути 18.

Бойова система переналаштована: тепер сутички відбуватимуться швидше та динамічніше. Зброя отримала нові ефекти та графічні покращення. В гру додали й нову зброю, зокрема електрошокову гранату та нейтронну гармату. З’явилися нові навички, серед них — здатність до адаптивного камуфляжу.

Розробники також внесли безліч графічних оновлень та правок задля покращення роботи гри. Зокрема це підтримка технології DLAA для гравців з відеокартами NVIDIA серії RTX та технології AMD FidelityFX Super Resolution для всіх. Також у гри буде повна оптимізація для Steam Deck.

Оновлення Sentinel поставляється безплатно для всіх платформ — PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One та ПК. Повний список змін доступний на сайті розробника.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...