Реклама

🎮 Незвідане кличе! Пориньте у пригоди просто вдома з UNCHARTED на PlayStation 5 та акцією MOYO

Čytaty latynkoju
🎮 Незвідане кличе! Пориньте у пригоди просто вдома з UNCHARTED на PlayStation 5 та акцією MOYO
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Незвідане кличе! Пориньте у пригоди просто вдома з UNCHARTED на PlayStation 5 та акцією MOYO
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Партнер матеріалу

MOYO

28 січня студія Naughty Dog випустила для PlayStation 5 комплект з двох оновлених ігор — A Thief’s End та The Lost Legacy — під загальною назвою UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. 

MOYO проводить акцію для шанувальників ігор. Купуйте UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection, беріть участь у конкурсі та вигравайте подарунки від PlayStation та Sony Pictures. 

Подробиці конкурсу ви можете прочитати наприкінці статті, а поки разом з MOYO ми підготували для вас невеликий матеріал, у якому розкажемо, чим особлива серія UNCHARTED, чому варто пограти в неї саме на PlayStation 5, а також які нові фішки додані до комплекту.

Чим особлива серія UNCHARTED?

Серія UNCHARTED — це шутер від третьої особи з укриттями, який складається з п’яти ігор:

  1. UNCHARTED: Drake’s Fortune
  2. UNCHARTED 2: Among Thieves
  3. UNCHARTED 3: Drake’s Deception
  4. UNCHARTED 4: A Thief’s End
  5. UNCHARTED: The Lost Legacy

Усі частини серії, пов’язані між собою та мають спільних героїв, але кожна гра розповідає окрему історію. 

UNCHARTED: Drake's Fortune

Історія культової серії почалася у далекому 2007 році, коли студія Naughty Dog розробила для PlayStation 3 першу частину UNCHARTED під назвою Drake’s Fortune. Тоді гра вразила динамічними сценами та графікою, а історія мисливця за скарбами Натана Дрейка захопила серця багатьох. 

За сюжетом гри, Натан вирушає у джунглі Амазонки, аби віднайти скарби легендарного Ельдорадо. Допомагають йому у цьому журналістка Елена та друг Віктор, а протистоять найманці та пірати. Під час подорожі Натан бореться з ворогами та виконує акробатичні прийоми, а також вирішує головоломки, підказки до яких знаходить у щоденнику. У грі також можна отримати бали за збір прихованих скарбів або різні досягнення. Наприклад, вбивство певного числа ворогів зі вказаної зброї. За версією багатьох видань Drake’s Fortune стала найкращою грою 2007 року.

UNCHARTED 2: Among Thieves

За два роки випускають продовження UNCHARTED 2: Among Thieves, у якій Натан знову вирушає на пошуки скарбів, але вже затонулого флоту Марко Поло. До головних персонажів додається авантюристка Хлоя, що спричиняє своєрідний любовний трикутник. Сиквел наповнений більшою кількістю локацій: Натан подорожує Стамбулом та островом Борнео, а також вирушає до непальського міста і глухого села в Гімалаях.

UNCHARTED 3: Drake's Deception

Наступна, третя, частина UNCHARTED 3: Drake’s Deception з’явилася у 2011 році. У ній Натан їде в Аравійську пустелю, аби віднайти втрачену «Атлантиду пустелі», місто Ірам. Крім цього, у грі виникають флешбеки, які відправляють нас на 20 років тому у дитинство Дрейка. Під час пошуків Натан стикається з релігійними культами, долає різні перешкоди та відвідує багато історичних місць. 

Занурившись в історію початку серії, якраз час перейти до останніх двох частин, які увійшли до комплекту UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. Це оновлені версії UNCHARTED 4: A Thief’s End та UNCHARTED: The Lost Legacy.

UNCHARTED 4: A Thief’s End

За кілька років після подій третьої частини Натан веде бізнес та живе спокійним життям, доки у його життя не повертається брат Сем, якого Дрейк вважав загиблим. У четвертій частині вони разом вирушають до міфічної республіки Ліберталія, аби віднайти скарби легендарних піратів, які здобували їх під час захоплень кораблів. 

До речі A Thief’s End — це остання частина, яка описує пригоди Натана Дрейка. 

UNCHARTED: The Lost Legacy

The Lost Legacy — це самостійне доповнення до четвертої частини та спінофф про Хлою Фрейзер та її напарників — найманку Надін Росс та брата Натана, Сема. Вони вирушають до Західної Індії на пошуки бивня Ґанеші — бога мудрості з головою слона в індуїзмі. Нагадаємо, що уперше Хлоя з’явилася у другій частині, де мала романтичні стосунки з Натаном.

Як розкривається UNCHARTED на PS5?

Оновлені версії для PlayStation 5 включають графічні поліпшення та зростання fps (частота кадрів за секунду). Якщо на PS4 обидві гри йшли лише у 30 fps, то на PS5 доступні три режими:

  • Fidelity — 4K та 30 fps.
  • Performance — 1440p з масштабування до 4К та 60 fps.
  • Performance+ — 1080p з масштабування до 1440р та 120 fps.

На думку оглядача GameSpot, оновлення роблять гру приємнішою, особливо це помітно під час перестрілок. 

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection також підтримує швидке завантаження. Якщо на PS4 можна було чекати майже хвилину для завантаження потрібного рівня, то PS5 робить це за лічені секунди.

До того ж світ UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection оживає за допомогою 3D-звуку. Тепер гравець може почути кожен вибух, постріл чи шорох. І для цього вистачить динаміків телевізора або просто гарних навушників.

Ще одне велике нововведення — це підтримка DualSense. Найбільше покращилися тактильні відчуття зброї: адаптивні спускові гачки створюють опір при натисканні, а кожна зброя має власні шаблони вібрацій. Наприклад, під час стрільби з HS39 геймпад деренчить, а під час стрільби з Para .45 видає короткі імпульси, ніби поодинокі постріли.

Подробиці акції в MOYO

MOYO проводить акцію для шанувальників серії UNCHARTED або тих, хто прагне поринути у цей дивовижний світ. Купуйте UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection, беріть участь у конкурсі та вигравайте подарунки від PlayStation та Sony Pictures.

Як стати учасником розіграшу?

  1. Придбайте гру UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection у магазині або на сайті moyo.ua у період з 7 по 28 лютого 2022 року.
  2. Ставайте або будьте учасником Програми лояльності MOYO Club

Розіграш подарунків відбудеться рандомно 2 березня 2022 року. Відео розмістять на Facebook та Instagram.

Які призи можна отримати?

  • Три пари навушників PlayStation
  • 12 підписок PlayStation Plus терміном на 3 місяці
  • 25 пар промокодів в кіно на показ фільму UNCHARTED: Незвідане в будь-якому кінотеатрі України
  • 5 наборів студійного мерча UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection

А ще у MOYO діє безкоштовна доставка замовлень вартістю від 500 грн у межах Києва. Якщо ж ви читаєте матеріал вночі та хочете одразу спробувати пограти, то для вас спеціально відкриті двері цілодобового магазину MOYO за адресою вул. Марка Вовчка 18А. Забирайте своє замовлення вже через 20 хвилин після його підтвердження, у будь-який зручний час дня та ночі — без жодних додаткових оплат.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...