Реклама

🥳 Ностальгічний Nintendo Direct: No Man's Sky, Portal, Splatoon 3, нова Fire Emblem та інші анонси для Switch

Čytaty latynkoju
🥳 Ностальгічний Nintendo Direct: No Man's Sky, Portal, Splatoon 3, нова Fire Emblem та інші анонси для Switch
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥳 Ностальгічний Nintendo Direct: No Man's Sky, Portal, Splatoon 3, нова Fire Emblem та інші анонси для Switch
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Опівночі 10 лютого Nintendo провела свою традиційну презентацію з анонсами — Nintendo Direct. На цей раз компанія виявилася щедрою на цікавинки і оголосила про вихід дуже багатьох ігор для Switch.

Одразу попереджаємо: про сіквел до The Legend of Zelda: Breath of the Wild мови не йшло взагалі. Втім, анонсів і без того вистачало.

No Man’s Sky

Пісочниця у відкритому космосі з фактично безкінечним всесвітом нарешті завітає на Switch — разом з абсолютно всім контентом, який виходив в оновленнях впродовж п’яти років після релізу.

Гра вийде на Nintendo Switch влітку.

Portal: Companion Collection

Несподіваний гість на консолі Nintendo — культова серія від Valve. Точна дата релізу невідома, але план — 2022.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Це відгалуження відомої тактичної рольової франшизи. На відміну від основних ігор серії, ігри з підзаголовком Warriors поєднують стратегічний геймплей з екшном на кшталт Dynasty Warriors. Перша Fire Emblem Warriors, що вийшла у 2017 році, зібрала позитивні відгуки гравців.

Вихід — 24 червня.

Xenoblade Chronicles 3

Легендарна jRPG-франшиза отримує продовження у вересні 2022.

Splatoon 3

Довгоочікуване продовження найнезвичнішого кооперативного шутера на ринку. На відміну від усіх інших шутерів, тут вам потрібно не вбивати противника, а зафарбувати своїм кольором якомога більше території.

Вийде влітку 2022.

Mario Strikers: Battle League

Остання гра, де Маріо грав у футбол, була випущена 15 років тому, у далекому 2007, для Wii. Нарешті фанати дочекалися продовження. Вийде 10 червня 2022.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

Ще один ветеран Nintendo повертається на консолі компанії. Серія перервалася у 2008, а тепер анонсували перезапуск перших двох частин. Реліз запланований на 8 квітня 2022.

Kirby and the Forgotten Land

Нове відео демонструє, що наступна гра про Кірбі — це дійсно Super Mario Odyssey, тільки з Кірбі. Так, головний герой отримав механіку, за допомогою якої він може поглинати предмети і перетворюватися на них. Точно так само міг і Маріо в своїй Одіссеї, тільки за це відповідав його капелюх.

Втім, не варто нарікати. Odyssey була чудова, але коротка. От вам і більше фану, хай і в іншому світі.

Гра вийде 25 березня 2022.

Front Mission 1st: REMAKE

Ще одне повернення легенди, на цей раз з Nintendo DS та PS1. І ще одна тактична рольовка. Дата виходу невідома.

Nintendo Switch Sports

Надуспішна серія Wii Sports отримає продовження на Switch. В меню — футбол (за допомогою спеціального пояса на ногу), баскетбол, волейбол, бадмінтон, боулінг, теніс та чамбара (битва на мечах, де ваша ціль — збити противника з платформи). Восени також додадуть гольф.

Можна грати як онлайн з друзями чи рандомами, так і вдома на одній системі. Обережно, не розбийте телевізор ногою, коли гратимете у футбол.

Реліз запланований на 29 квітня 2022. Можна також взяти участь у тесті, який пройде з 18 до 20 лютого.

CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITION

Класична RPG 1999 року отримає ремастер 7 квітня 2022.

KLONOA Phantasy Reverie Series

Ще одна стара серія дісталася Switch. Платформери Klonoa випускалися з 1997 по 2008 рік. До цього видання входять перші дві частини франшизи. Пограти можна буде вже 8 липня.

Безкоштовне оновлення Metroid Dread

Одна з головних ігор 2021 року отримує перше безкоштовне оновлення. У Dread Mode ваш персонаж помиратиме від одного удару. А в Rookie Mode життя новачків Metroid навпаки трошки полегшиться завдяки збільшеній регенерації.

Це оновлення вже доступне гравцям, а на квітень обіцяють ще один безкоштовний апдейт — з режимом Boss Rush, в якому ви зможете нескінченно битися з босами.

DLC Booster Course для Mario Kart 8 Deluxe

На фоні чуток про розробку продовження франшизи Nintendo поки що вирішила доповнити свої найкращі перегони новими (а точніше переробленими старими) трасами.

Цілих 48 трас пропонують розробники всім покупцям DLC для Mario Kart 8 Deluxe. Контент випускатимуть впродовж шести хвиль до 2023 року. Кожна хвиля міститиме вісім трас з попередніх частин франшизи.

Перша хвиля відбудеться вже 18 березня 2022. DLC коштуватиме $24.99 в американському цифровому магазині. Якщо у вас є Nintendo Switch Online + Expansion Pack, цей контент вам буде дадуть безкоштовно на термін дії передплати.

На цьому поки все. Якщо вас зацікавили анонси, але Nintendo Switch у вас ще немає, читайте досвід головного редактора, який придбав собі консоль Nintendo вперше і не пошкодував.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...