Реклама

🎮 У Microsoft повідомили, що ігри Activision Blizzard будуть виходити на PlayStation й надалі

Čytaty latynkoju
🎮 У Microsoft повідомили, що ігри Activision Blizzard будуть виходити на PlayStation й надалі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 У Microsoft повідомили, що ігри Activision Blizzard будуть виходити на PlayStation й надалі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Microsoft зазначає, що випускатиме серію Call of Duty на PlayStation відповідно до наявних угод та «в майбутньому», оскільки хоче й надалі підтримувати платформи Sony та Nintendo.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

У своїй новій заяві, де широко обговорюються магазини додатків та антимонопольне регулювання, президент Microsoft Бред Сміт звернув увагу на можливість того, щоб зробити ексклюзивами для своїх платформ основні франшизи Activision Blizzard, до прикладу Call of Duty:

Очевидно, що стурбованість полягає в тому, що Microsoft може зробити цей тайтл доступним виключно на консолі Xbox, підриваючи можливості для користувачів Sony PlayStation. Щоб бути зрозумілим, Microsoft продовжуватиме робити Call of Duty та інші популярні ігри Activision Blizzard доступними на PlayStation протягом терміну дії будь-якої наявної угоди з Activision. І ми зобов’язувалися перед Sony, що ми також зробимо їх доступними на PlayStation за рамками нинішньої угоди й у майбутньому, щоб шанувальники Sony могли продовжувати насолоджуватися улюбленими іграми

Також Сміт відзначив, що Microsoft зацікавленні у подібній співпраці з Nintendo, маючи на увазі інші великі багатоплатформні ігри Activision Blizzard, як-от Overwatch, які також доступні на Switch.

Ми вважаємо, що це правильна річ для індустрії, для геймерів і для нашого бізнесу

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Коментарі Сміта перегукуються та підкріплюють попередні зауваження генерального директора Microsoft Gaming Філа Спенсера, який минулого місяця заявив, що він планує «виконати всі чинні угоди після придбання Activision Blizzard», висловивши «бажання зберегти Call of Duty на PlayStation».

У заяві Сміта Microsoft чітко пообіцяла залишити Call of Duty та інші (але не обов’язково всі) ігри Activision Blizzard на PlayStation поза умовами наявних угод. Це зобов’язання слідує за повідомленням про те, що PlayStation отримає «принаймні» три наступні ігри Call of Duty після придбання.

Нагадаємо, що раніше Microsoft уклала рекордну для ігрової індустрії угоду придбавши Activision Blizzard за майже $69 млрд.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...