Реклама

⚛️ Infinity Ward офіційно заявлена розробником нової Call of Duty

Čytaty latynkoju
⚛️ Infinity Ward офіційно заявлена розробником нової Call of Duty
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⚛️ Infinity Ward офіційно заявлена розробником нової Call of Duty
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Activision Blizzard офіційно підтвердила, що над новою частиною Call of Duty працюватиме Infinity Ward. Студія створила 7 ігор серії, серед яких один перезапуск та три частини COD: Modern Warfare, а також COD 2, COD: Ghosts та COD: Infinite Warfare.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Згідно з пресрелізом Activision Blizzard, цього року Infinity Ward планує випустити нову Call of Duty та велике оновлення для COD: Warzone. Видавець назвав нову частину «найамбіційнішим проєктом в історії франшизи з передовими інноваціями та привабливим для широкої аудиторії сеттингом».

У своєму твіттері Infinity Ward також заявила про вихід «нового покоління Call of Duty».

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Зацікавленість видавця у поверненні Infinity Ward пояснили також і незадовільними результатами нових тайтлів. У квартальному звіті йде мова про зниження продаж нової Call of Duty: Vanguard в порівнянні з попереднім роком, а також про зниження залученості в Call of Duty: Warzone.

За даними інсайдерів, новий проєкт розробляють під внутрішньою назвою Project Cortez. За чутками, це буде Call of Duty: Modern Warfare 2. Про те, що 2022 року вийде саме Modern Warfare 2, згодом повідомив інсайдер Том Хендерсон. Слова Хендерсона підтвердили інший інсайдер MW2 OG та автори CharlieIntel.

Повідомляється, що сюжетна кампанія Modern Warfare 2 розповість про групу солдатів спеціального призначення США, яка веде війну з колумбійським наркокартелем.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...