Реклама

🎮 Дивіться нове відео з деталями гри Horizon Forbidden West

Čytaty latynkoju
🎮 Дивіться нове відео з деталями гри Horizon Forbidden West
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Дивіться нове відео з деталями гри Horizon Forbidden West
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні виходу Horizon Forbidden West нам показали ще одне відео, яке містить короткий огляд деяких викликів, з якими доведеться зіткнутися головній героїні. Також нам дали поглянути на деякі поселення в грі.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

З огляду на те, що нам продемонстрували у відео, то можемо побачити, що в поселеннях можна буде купувати нову броню та апгрейди до зброї.  Також перебуваючи в місті, Елой зможе відпрацьовувати свої бойові навички, перш ніж відправитися досліджувати дикі місцини.

Проте гравцям доведеться бути обережними, адже перебуваючи в диких місцях форпости та табори повстанців будуть створювати «цілу купу проблем».

Елой також може брати участь у боях на арені, де вона буде протистояти різноманітним машинам. Перебуваючи на арені, геймери зможуть заробити медалі, якщо переможуть ворога протягом встановленого ліміту часу. Ці нагороди можна буде використовувати для нового обладнання.

Сама гра вийде уже 18 лютого на PS4 і PS5. Події у новинці будуть розгортатися після подій Horizon Zero Dawn. Ігрова карта у Horizon Forbidden West буде трохи більшою та буде простягатися від штату Юта в США аж до Тихого океану на західному узбережжі.

Також дивіться сюжетний трейлер Horizon Forbidden West.

Раніше вийшли перші прев’ю гри: якою вона буде дивіться за посиланням.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...