Реклама

💸 Sony оголосила про покупку Bungie за $3,6 млрд

Čytaty latynkoju
twitter.com
💸 Sony оголосила про покупку Bungie за $3,6 млрд
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💸 Sony оголосила про покупку Bungie за $3,6 млрд
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Sony купує Bungie, розробника Destiny та оригінальних творців Halo, за $3,6 млрд. Придбання відбулося невдовзі після того, як Microsoft оголосили про те, що вони придбали Activision Blizzard за $68,7 млрд, що є рекордною угодою для ігрової індустрії.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Своєю чергою генеральний директор Bungie Піт Парсонс заявив, що Bungie продовжать самостійно публікувати та творчо розвивати свої ігри.

У SIE ми знайшли партнера, який беззастережно підтримує нас у всьому, і який хоче дати новий поштовх нашому баченню у створенні розваг, що захоплюють покоління, зберігаючи при цьому творчу незалежність, яка б’ється у серці Bungie… Ми маємо спільну мрію про створення та розвиток культових франшиз, які об’єднують людей по всьому світу, різні покоління на різних платформах та розважальних середовищах

Піт Парсонс

Bungie і надалі залишатиметься мультиплатформною студією про це повідомив СЕО SIE Джим Раян. У самій студії також категорично заявляють, що її майбутні, минулі та наразі актуальні ігри не стануть ексклюзивами для PlayStation. Тобто геймери можуть бути спокійні з приводу доступності тієї ж Destiny 2.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Ми хочемо, щоб світи, які ми створюємо, поширювалися на усіх можливих платформах на яких люди грають. Ми й надалі залишатимемося самвидавами, творчо незалежними, і ми продовжимо керувати єдиною, об’єднаною спільнотою Bungie

Bungie

Також у коментарі журналісту Крістоферу Дрінгу, голова SIE заявив, що угода планувалася 5-6 місяців, та не є реакцією на недавні покупки Take-Two/Zynga чи Microsoft/Activision, а також додав, що «варто очікувати більшого», коли мова заходить про подальші придбання.

До того ж нагадаємо, що на передодні лондонська студія розробників PlayStation оголосила про набір працівників, для роботи над новою онлайн грою.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...