Реклама

🗡️ Слов'янська міфологія та химерні персонажі: колишній продюсер CD Projekt RED поділився подробицями стратегії Gord

Čytaty latynkoju
🗡️ Слов'янська міфологія та химерні персонажі: колишній продюсер CD Projekt RED поділився подробицями стратегії Gord
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🗡️ Слов'янська міфологія та химерні персонажі: колишній продюсер CD Projekt RED поділився подробицями стратегії Gord
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Деталями нового проєкту поділився експродюсер «Відьмака 3», засновник студії Covenant, Стен Юст. У відео для порталу IGN розробник розповів про особливості нової гри, а також показав її геймплей та концепт-арти.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Юст розповідає, що переконливий ігровий світ, який хочеться вивчати, можна створити лише з належною увагою до деталей. За його словами, створення уявних світів іноді може вилитися в нереалістичність — потрібно враховувати навіть незначні деталі та постійно ставити собі питання.

Більшість часу ми, розробники ігор, створюємо вигадані світи. І поки ти можеш робити все що завгодно, тебе тягне зробити щось, що буде виглядати якомога крутіше. Але коли я працював над «Відьмаком 3», ми часто ставили собі питання на кшталт «як людина надягла б таку броню» або «чому ця істота виглядає саме так, а не інакше»

Стен Юст, засновник студії Covenant

Гра матиме елементи різних піджанрів формату стратегії — виживання, містобудування, управління поселеннями та виконання квестів. Окрім того, у гру додадуть систему випадкових подій. Ключовою механікою стане система фізичного та психічного стану поселенців, яка впливатиме на гру. За словами Юста, це додасть «живості» персонажам, котрі зможуть як відчувати позитив від комфорту свого поселення, так і з горем переживати смерть своїх друзів.

Розробник також розповів, що команда надихалася «Відьмаком 3» та Frostpunk при створенні Gord, а сама гра взяла для себе деякі елементи слов’янського фольклору та міфології, зокрема назви божеств та різних істот.

Gord розробляється вихідцями з CD Projekt RED. За словами творців гри, стратегія поєднає у собі «темне фентезі» і слов’янську міфологію. Точної дати релізу у Gord поки що немає — реліз запланований на кінець 2022 року.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...