Реклама

🧟 Фанатський ремастер Resident Evil 4 HD вийде у лютому — його розробляли 8 років

Čytaty latynkoju
🧟 Фанатський ремастер Resident Evil 4 HD вийде у лютому — його розробляли 8 років
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧟 Фанатський ремастер Resident Evil 4 HD вийде у лютому — його розробляли 8 років
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Створений фанатами ремастер Resident Evil 4 HD отримав дату релізу — 2 лютого 2022 року. Про це розробники повідомили у фінальному трейлері проєкту.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Згідно з описом фанатського ремастера, HD Project покращить ефекти освітлення та додасть тисячі змін до ігрових тривимірних моделей, включаючи створення нових об’ємних моделей. Творці також збирали та створювали власні знімки для внутрішньоігрових поверхонь на основі роботи Capcom — один з розробників також відвідував райони Іспанії та Уельсу, щоб максимально наблизитися до оригіналу та зібрати нових матеріалів для проєкту. Це дозволило збільшити роздільну здатність усіх текстур у 8-16 разів у порівнянні з оригінальними розмірами, стверджують автори.

Розробники також заявили, що не переймаються через можливі претензії Capcom. Вони стверджують, що компанія знає про проєкт, а тема розробки їхнього ремастеру закріплена на форумі обговорення гри у Steam як «важлива».

Неофіційний проєкт розробляли з 2014 року. Тоді Capcom випустили Resident Evil 4 Ultimate HD Edition — ремастер класичної гри 2005 року, що стала однією з найвідоміших та найрейтинговіших ігор серії. Фанатський Resident Evil 4 HD Project можна буде безплатно завантажити на сайті розробників 2 лютого цього року. У проєкті можна грати в основну кампанію, в режим «Найманці», а також у «Завдання Ади» та «Різні шляхи». Мод сумісний із Resident Evil 4 видання 2014 року.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...