Реклама

👀 PlayStation London Studio шукає людей для роботи над «майбутньою онлайн-грою для PS5»

Čytaty latynkoju
👀 PlayStation London Studio шукає людей для роботи над «майбутньою онлайн-грою для PS5»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 PlayStation London Studio шукає людей для роботи над «майбутньою онлайн-грою для PS5»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Лондонська студія PlayStation шукає чотирнадцятьох працівників до свого штату. Однак поки що залишається таємницею для чого саме. Повідомили вони про це у своєму Twitter.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Студія PlayStation London, відома своєю роботою над іграми SingStar та EyePet. Наразі у студії зайняті набором працівників для роботи над «майбутньою онлайн-грою для PS5».

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

У своєму твіті студія повідомляє, що «формує команду для майбутньої онлайн-гри для PlayStation 5 з нуля». Також відзначається, що новачки приєднаються в ідеальний період, для того, щоб взяти участь у розробці планів до проєкту.

Наразі компанія шукає головного художника персонажів, головного левел-дизайнера, провідного онлайн-програміста та ін. Зі списку вакансій можна побачити, що проєкт, над яким працюватиме команда, може мати якийсь елемент процесуального світу, а також гра буде сильно покладатися на певний онлайн-компонент.

PlayStation London Studios, як частина PlayStation Studios, в описі до вакансій відзначає, що кандидат, який пройде відбір, під час роботи отримає можливість співпрацювати, а також отримати багато допомоги від таких студії як Insomniac, Guerrilla, Naughty Dog, Media Molecule та ін.

Наразі про те над чим власне починає працювати лондонська студія PlayStation нічого не відомо. Однак, якщо поглянути на попередні проєкти від даної студії, то ми зможемо побачити, що це були VR та музичні розважальні ігри.

Тому цілком можливо, що студія може  зайнятися розробкою чогось  подібного для PS5, проте цього разу з нахилом до онлайну.

Напередодні у PlayStation назвали найпопулярніші ігри у 2021 році, а також склала топ найочікуваніших проєктів цього року.

 

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...