Реклама

🎮 Новий трейлер Pokemon Legends: Arceus. Нам показали геймплей та затизерили крафт

Čytaty latynkoju
🎮 Новий трейлер Pokemon Legends: Arceus. Нам показали геймплей та затизерили крафт
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Новий трейлер Pokemon Legends: Arceus. Нам показали геймплей та затизерили крафт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Nintendo опублікували ролик рольової гри у відкритому світі Pokemon Legends: Arceus. Новий трейлер містить кадри ігрового процесу, битв та вперше нам показали крафт. Відзначимо, що це перша гра франшизи Pokemon у жанрі RPG з відкритим світом.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

У хвилинному відео ми можемо побачити обширні землі регіону Хісуї, а також кількох ексклюзивних локальних покемонів, таких як Basculegion, Wyrdeer та Hisuian Growlithe. Але що привертає увагу, так це те, що на 29 секунді ми можемо побачити, як Снорлакс допомагає тренеру збирати матеріали, а потім іде щось схоже на приладдя для крафту.

Кадр з трейлеру де зображено приладдя для крафту

Однак, досі все ще мало, що відомо про гру. Невідомо, які предмети гравці створюватимуть зі своїми новими навичками. Однак після відкриття приладдя для крафту можна побачити покебол, тож, можливо, гравці зможуть створити власне спорядження, досліджуючи регіон Хісуї.

У одному з попередніх трейлерів Pokemon Legends: Arceus ми також мали змогу побачити різні райони Хісуї, які включають засніжені, приморські та гірські ландшафти та, є лише деякими з областей, що складають старовинний регіон.

Самі події у Pokemon Legends: Arceus відбуваються у феодальному псевдосередньовічному світі, де більшість покемонів живе далеко від людей. Тому героям належить як слід постаратися, аби зібрати перший Покедекс.

Вийде ж гра Pokemon Legends: Arceus – 28 січня ексклюзивно на Nintendo Switch.

Напередодні автори Pokemon GO випустили нову гру Pikmin Bloom.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...