Реклама

📀 10 цікавих інді-ігор, які вийдуть у 2022-му

Естетичні, цікаві та довгоочікувані інді-проєкти, на які варто чекати цього року. Точної дати виходу більшості ігор ще немає.
Čytaty latynkoju
📀 10 цікавих інді-ігор, які вийдуть у 2022-му
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📀 10 цікавих інді-ігор, які вийдуть у 2022-му
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Естетичні, цікаві та довгоочікувані інді-проєкти, на які варто чекати цього року. Точної дати виходу більшості ігор ще немає.

Bear and Breakfast

Гра, в якій ви маєте побудувати та менеджерити лісовий готель формату «ліжко та сніданок» (bad and breakfast), але є маленьке «але»: ви – ведмедик. Ваша задача не лише побудувати готель, а й обрати як він виглядатиме, працювати з клієнтами, виконувати сайд квести тощо.

Citizen Sleeper

RPG-гра у sci-fi стилі дає можливість відчути себе космічним дослідником. Як кажуть творці, це «рольова гра у руїнах інтерпленарного капіталізму». Ви є частиною групи маргіналів та відлюдників, які намагаються побудувати нове життя для себе та своєї спільноти.

Coral Island

Поки найцікавіший з анонсованих інді-симуляторів фермерського життя, який намагається повторити успіх Stardew Valley. У цій грі ви розвиватимете власну ферму на тропічному острові й матимете можливість занурюватися в океан, щоб досліджувати коралові рифи.

Cult of the Lamb

Роуґ-гра про ягнятко, що створює культ для свого рятівника. Окрім безпосередньо боїв з противниками, гравці збиратимуть ресурси для будівництва храмів, читатимуть проповіді для своєї отари та проводитимуть темні ритуали. Так, інді-ігри здатні на все.

Dordogne

Потенційно одна з найкрасивіших інді-ігор, що вийде цього року. Це наративна гра-пазл від французьких розробників, намальована вручну акварельними фарбами. Вона розповідає історію молодої панянки Мімі, що втратила бабусю, й пригадує своє дорослішання в її домі.

Endling — Extinction Is Forever

Гру, в якій ви граєте за останню маму-лисичку, що намагається вберегти своїх трьох дитинчат від людства, анонсували ще у 2019-му. Вона має поєднувати техніки переховування та виживання. Нещодавно стало відомо, що вихід гри очікується весною 2022-го.

Inkulinati

Польська карткова покрокова гра, заснована на реальних середньовічних маргіналіях. Творці гри обіцяють одиночну кампанію, локальний мультиплеєр та режим поодиноких челенджів. Вихід гри заплановано на першу половину 2022-го.

Little Devil Inside

Проєкт, на який чекають з 2015 року, відколи він підкорив Kickstarter. Пригодницько-бойова гра у світі, натхненному вікторіанською добою та стімпанком. Головний персонаж Біллі – боєць з надприродним. Творці обіцяють не лише цікаву історію, а й висміювання кліше, які супроводжують цей жанр.

Sea of Stars

Покрокова піксельна RPG гра у фентезійному світі. Ви гратимете за двох персонажів, що поєднують магію сонця та місяця, у боротьбі проти зловісного алхіміка.

Venba

Незвичайна наративна кулінарна гра, в якій ви граєте за матусю-емігрантку з Індії, яка разом з родиною перебралася у Канаду у 80-х. Гравці відкриватимуть родинні рецепти, паралельно досліджуючи історію родини, питання втрати, любові та ідентичності. Вихід гри планувався на цю зиму, тому очікуємо на реліз.

Читайте також добірку найочікуваніших ігор 2022 року від порталу IGN.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...