Реклама

🚇 Новий мод в Cyberpunk 2077 дозволить покататися на метро по Найт-сіті

Čytaty latynkoju
🚇 Новий мод в Cyberpunk 2077 дозволить покататися на метро по Найт-сіті
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🚇 Новий мод в Cyberpunk 2077 дозволить покататися на метро по Найт-сіті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Перший трейлер Cyberpunk 2077 починався з поїздки головного героя на метро. Тож не дивно, що однією з причин невдоволень у користувачів був повністю вирізана функціональність метро, про яку розробники розповідали ще до релізу.

Але якщо розробники не виповнюють своїх обіцянок, то за справу беруться модери. Ентузіаст під ніком keanuWheeze створив модифікацію Metro System для Cyberpunk 2077 із повноцінною системою метро.

Як і в реальному житті, метро не просто стоятиме і чекатиме гравця — іноді на потяг доведеться чекати самостійно. Під час поїздки від однієї станції на іншу можна перемикатися в режим від першої або третьої особи.

Загалом у грі з’явилося 19 станцій метро. Тішить, що не буде жодних екранів завантаження: це повноцінний спосіб подорожувати. Автори зазначають, що додали радіо, щоб гравці могли слухати музику та насолоджуватися краєвидами Найт-Сіті одночасно.

Гравців, які повертаються до Cyberpunk 2077, стає все більше. Після багатьох оновлень, можливо, настав час ще одного візиту до Найт-сіті? Особливо тепер, коли є можливість насолодитися краєвидами нічного міста під ритми радіо.

Завантажити Metro System Mod для Cyberpunk 2077 можна на порталі Nexus Mods. Зважайте на те, що будь-яка модифікація — це неавторизоване втручання до гри, яке може призвести до технічних проблем чи навіть втрати збережень. Модифікуйте ігри на власний страх і ризик.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...