Реклама

😨 Творець Silent Hill розкриває подробиці нової гри Slitterhead: особливості геймплею, оточення та як нас будуть лякати

Čytaty latynkoju
😨 Творець Silent Hill розкриває подробиці нової гри Slitterhead: особливості геймплею, оточення та як нас будуть лякати
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😨 Творець Silent Hill розкриває подробиці нової гри Slitterhead: особливості геймплею, оточення та як нас будуть лякати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під час премії The Game Awards 2021 Кеїтіро Тояма (Silent Hill, Siren) анонсував новий проєкт від своєї нової компанії Bokeh Game Studios.

Моторошний і кривавий трейлер, який анонсували рамках TGA 10 грудня, гучно заявляє, що Тояма повертається до жанру жахів, який він допоміг започаткувати. Після трейлеру у фанатів залишилося багато питань, але на деякі автор відповів у новому інтерв’ю для IGN Japan.

Тояма зазначив, що не може вдаватися в деталі, але це точно буде пригодницька екшн-гра від третьої особи. Також можна очікувати багато нових механік, яких досі не було в інших іграх, що призведуть до унікального ігрового досвіду.

Дія гри розгортається в вигаданому азійському місті, наповненому пошарпаними багатоповерхівками та вітринами з вивісками китайською мовою. З трейлера зрозуміло, що місто натхнене Гонконгом 1980-х і 90-х років. Гра досліджуватиме оригінальне середовище, в якому ностальгічні пам’ятки цього міста перетинаються з вигадкою.

Загадкові істоти Якуші можуть імітувати людей. Основним завданням гравців буде змусити їх показати справжнє обличчя — на цьому триматиметься історія гри.

Гра досліджуватиме життя і смерть, а також процес розпаду в повсякденному житті, тому неминуче деякі події та візуальні елементи будуть досить шокуючі. Однак, ми не лише зосереджуємось на самій крові; ми маємо намір зобразити жах у спосіб, який поглибить відчуття занурення у гравця. Хоча це гра жахів, ми прагнемо зробити гру з історією, наповненою таємницями та новими типами ігрового процесу

Кеїтіро Тояма, геймдизайнер

Дата релізу та платформи не оголошені, але в інтерв’ю виданню VGC Тояма сказав, що гра навіть не вийшла зі стадії препродакшна — тобто, чекати нам ще довго.

Також, за словами геймдизайнера, команда збирається почати розробку у 2022, а щодо платформ — «охопити якомога більше гравців, зберігаючи суть гри».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту: 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...