Реклама

🦖 Автори Horizon Forbidden West показали, як змінились бої у грі: відео 

Čytaty latynkoju
🦖 Автори Horizon Forbidden West показали, як змінились бої у грі: відео 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🦖 Автори Horizon Forbidden West показали, як змінились бої у грі: відео 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Guerrilla Games показала, як оновили бойову систему у своїй наступній грі Horizon Forbidden West. У одному з найочікуваніших тайтлів наступного року значно покращили геймплей й зробили різноманітніші методи боротьби з ворогами.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Відтак Елой зможе робити комбо у ближньому бою — якщо накопичити певну серію ударів, то можна буде використати одну з навичок у категорії «Приплив відваги». Також можна буде зробити віддалену посилену атаку «Резонаторний вибух» — стріла з додатковою шкодою, яка накопичується також завдяки комбо.

Читайте також: 🔞 «Жорстокість суб’єктивна»: історія українця у Французькому іноземному Легіоні — реальний досвід

Крім того, можна буде комбінувати різноманітні нові пристрої Елой. Наприклад, невеличкий планер, який дозволить непомітно напасти на ворогів з гори, чи крюк, з яким можна швидко переміститись від ворога, аби провести дальню атаку.

Розробники також зазначили, що вороги отримають покращений штучний інтелект — вони можуть групуватись перед атакою чи навіть віддавати накази один одному. У Guerrilla Games намагались зробити супротивників людей такими само небезпечними, як і машини.

Натомість машини також зможуть неочікувано нападати на Елой — земноводні типи машин навчилися плавати й влаштовуватимуть засідки.

Вихід Horizon Forbidden West запланований на 18 лютого 2022 року. Читайте також про нові види машин у грі — Сонцекрила та Дрижебивня.

Конкурс Na chasi з Enjoy the Wood

Напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти бестселер Enjoy the Wood ™ — дерев’яну багатошарову мапу світу у розмірі L.

  • Подробиці конкурсу читайте за посиланням.
  • Роботи приймаються до 21 грудня. Успіхів!

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...