Реклама

🎮 Epic Games Store безкоштовно дарує Dead by Daylight та while True: learn()

А через тиждень в онлайн-магазині стануть безкоштовними Prison Architect та спеціальне видання Godfall без компанії.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎮 Epic Games Store безкоштовно дарує Dead by Daylight та while True: learn()
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Epic Games Store безкоштовно дарує Dead by Daylight та while True: learn()
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
А через тиждень в онлайн-магазині стануть безкоштовними Prison Architect та спеціальне видання Godfall без компанії.

У цифровому магазині Epic Games Store розпочалася чергова роздача ігор. Цього разу геймерам пропонують додати в свою бібліотеку розрахований на багато користувачів хорор Dead by Daylight і головоломку while True: learn(). Ігри можна завантажити до вечора наступного четверга, 9 грудня.

Dead by Daylight

Dead by Daylight – гра в жанрі Survival horror, розроблена компанією Behaviour Interactive на ігровому движку Unreal Engine 4. Видана компанією Starbreeze Studios.

Читайте також: 🔞 «Жорстокість суб’єктивна»: історія українця у Французькому іноземному Легіоні — реальний досвід

Гра розрахована на багато користувачів (4 проти 1), де один гравець бере на себе роль жорстокого “вбивці”, а чотири інших гравці виступають в ролі “виживаючих”, для перемоги вбивця повинен убити або принести в жертву всіх, хто вижив на карті. Ті, що вижили переможуть тоді, коли включать усі генератори й покинуть локацію через ворота. Під час гри ті, хто вижив, можуть ховатися від убивці в темних кутах, шафі або у високій траві, а також уповільнювати вбивцю, перегороджуючи йому дорогу інтерактивними предметами. У грі є спеціальні досягнення, які можна отримати за виконання певних умов. Гак – одна з ритуальних знарядь вбивств, які можуть застосовуватися вбивцями. При цьому у тих, хто вижив, є шанс зіскочити з гака або бути врятованими іншими.

Реліз Dead by Daylight відбувся влітку 2016 року. Гра розроблена силами канадської студії Behaviour Interactive, для протидії недобросовісним гравцям які використовують програмне забезпечення, щоб отримати перевагу над іншими в грі використовується Easy Anti Cheat від компанії Epic Games. Рейтинг проекту на Metacritic складає 71 бал зі 100 (при 5,9 User Score), а Steam характеризує відгуки як “Дуже позитивні”. Гру можна скачати на офіційній сторінці гри в Epic Games Store.

while True: learn()

У while True: learn() на вас чекає найцікавіший геймплей, який безпосередньо пов’язаний з такими поняттями, як машинне навчання, нейромережі, програмування та штучний інтелект. За сюжетом гри ви виступите ролі програміста, який дізнався, що його улюблений домашній вихованець – кіт розуміється на комп’ютерах і програмуванні набагато кращий за його господаря. Але назріває проблема: кіт справжній комп’ютерний геній, але зовсім не знає людську мову.

Тут ви повинні використовувати свою креативність і кмітливість, щоб створити унікальну комп’ютерну програму, здатну перекладати інформацію з котячої мови на людську. Зробити це буде дуже непросто, але якщо у вас вдасться, то ви здійсните справжній прорив у світі комп’ютерних технологій. Паралельно вам потрібно фрілансити й підробляти, тому що на втілення вашої ідеї в життя вам знадобиться не тільки ентузіазм, а й фінансові вкладення. Цю гру можна скачати на офіційній сторінці гри в Epic Games Store.

 

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...