Реклама

🙂 Відбувся запуск мультиплатформенної гри Lineage 2M

Корейська компанія-розробник онлайн-ігор NCSOFT сьогодні офіційно запустила мультиплатформенну MMORPG Lineage2M у 35 країнах.
Čytaty latynkoju
🙂 Відбувся запуск мультиплатформенної гри Lineage 2M
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙂 Відбувся запуск мультиплатформенної гри Lineage 2M
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Корейська компанія-розробник онлайн-ігор NCSOFT сьогодні офіційно запустила мультиплатформенну MMORPG Lineage2M у 35 країнах.

Lineage 2M — новий рольовий проект для мобільних пристроїв від NCSOFT, який обіцяє стати найпросунутішою мобільною грою як мінімум на кілька років уперед. Герої Lineage 2M діляться на п’ять рас (Люди, Ельфи, Темні ельфи, Орки, Гноми), кожна з яких має свою унікальну зовнішність і особливості. Клас героя залежить від його раси. Тому при виборі раси потрібно врахувати ваш стиль гри.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Lineage2M вийшла на мобільних пристроях та в кросплатформному сервісі NCSOFT під назвою PURPLE для гри на ПК. При запуску гри через клієнт розробника користувачі можуть отримати низку спеціальних нагород.

Також на честь запуску Lineage2M MMO пройде кілька спеціальних івентів. Наприклад, гравці зможуть отримати особливі нагороди за перемогу над польовими босами та Вовком Повного Місяця, а також при досягненні героєм 40-го рівня та третього класу.

Читайте також: 🔞 «Жорстокість суб’єктивна»: історія українця у Французькому іноземному Легіоні — реальний досвід

Гравцям Lineage2M будуть доступні:

  • найкраща 3D-графіка на мобільних пристроях рівня 4K UHD (Ultra-HD);
  • перше застосування технології обробки зіткнень (collision handling) у мобільній 3D MMORPG;
  • безшовне завантаження, без елементів, що переривають гру;
  • найбільший одноканальний відкритий світ на мобільних пристроях, що дозволяє масштабні битви понад 10 000 осіб.

Запуск гри відбувся в Україні, Польщі, Греції, Австрії, РФ та ще 19 країнах Північної Америки/Західної Європи (США, Канада, Німеччина, Великобританія та ін.). До сервісних країн було додано 6 країн – Казахстан, Узбекистан, Азербайджан, Грузія, Молдова та Вірменія. NCSOFT підготувала багато різноманітного контенту спеціально для світового запуску. Гравці всього світу зможуть спробувати:

  • “Пропуск Адена”, що дозволяє отримати нагороди під час виконання особливих умов;
  • “Пропуск Новачка”, що дозволяє отримати книгу навичок геройського рангу під час виконання основних завдань;
  • Катакомби Відступників, де ви можете помірятись силами з іншими гравцями та отримати різноманітні нагороди, у тому числі “Камені Покращення”.

Lineage 2M розроблена на ігровому рушію Unreal Engine 4 і буде мати дуже гарну оптимізацію для Android та iOS. Самі ж розробники у прес-конференції сказали, що гра працюватиме на телефонах, випущених 3-4 роки тому. Кількість персонажів та рівень графіки у грі буде автоматично підлаштовуватись відповідно до технічних показників вашого пристрою.

Системні вимоги Lineage 2M для Android та ПК у 2022 наступні:

Системні вимоги Lineage 2M для ПК напрочуд не найлегші. Вам потрібен процесор AMD/Intel від 4 ядра та 8 потоків і вище, але не старше 5 років. Відеокарта потрібна від 4-гб, бажано 1050ti або новіші моделі.

Детальнішу інформацію про Lineage2M можна знайти на офіційній сторінці гри.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...