Реклама

🦾 У World of Tanks з'явиться Арнольд Шварцнеггер

Čytaty latynkoju
🦾 У World of Tanks з'явиться Арнольд Шварцнеггер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🦾 У World of Tanks з'явиться Арнольд Шварцнеггер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

1 грудня 2021 — World of Tanks випустили трейлер з анонсом «Новорічного наступу — 2022». У головній ролі — Арнольд Шварценеггер. Розробники поки що тримають подробиці в секреті, але вже ясно: збулося те, на що так давно чекали гравці: у гру вступає «залізний Арні».

Сюжет трейлера розповідає історію маленького Джонні: хлопчик надіслав листа своєму кумиру, але минуло майже 30 років, і тільки зараз лист доходить до адресата. Отримавши послання, Арнольд вирішує зустрітися з Джонні. Він сідає у свій гелікоптер і вирушає в дорогу. Що сталося згодом?

Робота з командою Wargaming над цим особливим проектом була чудовим досвідом — тим більше мені відомо, скільки радості він принесе мільйонам гравців! З танками мене пов'язує давня історія: у мене є M-47 Patton, на якому я проходив службу в австрійській армії, коли мені було 18, тож мені знайоме захоплення, яке відчуваєш, керуючи цими сталевими звірами Користувачі reddit роками запитували, коли ж чекати моєї появи у World of Tanks? Здається, їхня мрія збулася. Тож відклади святкове печиво та готуйся до „Новорічного наступу“ разом зі мною!

Арнольд Шварцнеггер

«Новорічний наступ» — одна з найулюбленіших для гравців подій у World of Tanks. У цей святковий період танкістам доведеться прикрашати ангар різними іграшками, гірляндами та іншими декоративними елементами.

Докладніша інформація про «Новорічний наступ — 2022» з’явиться найближчим часом.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...