Реклама

🎮 Тімоті Шаламе вів YouTube-блог про моддинг геймпадів Xbox та навіть продавав їх

Čytaty latynkoju
vice.com
🎮 Тімоті Шаламе вів YouTube-блог про моддинг геймпадів Xbox та навіть продавав їх
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Тімоті Шаламе вів YouTube-блог про моддинг геймпадів Xbox та навіть продавав їх
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видання Vice знайшло канал на YouTube під назвою ModdedController360, де невідомий підліток публікував відео зі своєю кастомізацією геймпадів для Xbox.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

На каналі лише три відео, де його власник розповідає про те, як він власноруч розмалював балончиками з фарбою ігрові контролери, як він робив візерунки та інше.

Шанувальники Тімоті Шаламе вже давно знайшли схожість з актором на відео, однак Vice провело ціле дослідження відео. Видання помітило однаковий шрам на безіменному пальці лівої руки як у блогера, так і у актора.

Також журналісти знайшли старе фото Тімоті Шаламе з дитинства та порівняли з відео та світлини. Відтак були однаковими стільці, килим та покриття підлоги.

Насправді Тімоті Шаламе сам раніше підтвердив дійсність того, що це був його блог ModdedController360. У інтерв’ю кіберспортсмену Нейтану Гіллу він зізнався, що раніше займався модифікацією контролерів Xbox та навіть продавав їх. За його словами він продавав їх за $10:

Я заробив $30, це було троє людей, і я навіть пам'ятаю тих хлопців! Одначе потім мої батьки сказали мені: «Ти весь будинок уже перефарбував зі свого балончика, більше займатися цим не будеш»

У Xbox швидко відреагували на таку новину й запитали у своїх підписників в твіттері, чи займаються вони моддингом контролерів:

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...