Реклама

🎮 Стрімер пройшов Dark Souls 3 на геймпаді з однією кнопкою

Čytaty latynkoju
🎮 Стрімер пройшов Dark Souls 3 на геймпаді з однією кнопкою
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Стрімер пройшов Dark Souls 3 на геймпаді з однією кнопкою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стрімер Ділан Бек, відомий під ніком Rudeism, пройшов Dark Souls 3 за допомогою геймпада з однією кнопкою. Він вже кілька років створює різні незвичайні контролери для ігор.

Для проходження Dark Souls 3 стрімеру потрібно було натиснути на кнопку 258 250 разів. Це зайняло понад 10 годин. Управління нагадувало абетку Морзе: короткий натиск дозволяв перекотитися, два короткі натискання — рухатися вперед, довге натискання — атакувати.

Контролер реагував на натискання із затримкою в 250 мілісекунд. Через це стрімеру не вдавалося уникати ударів, він програвав, і битви затягувалися. За його словами, він перемагав скоріше завдяки успіху — якби противники атакували на 0,25 секунди швидше, то він, можливо, не міг би пройти гру.

Найважчими виявилися бої, у яких потрібно було повертати камеру.

Під час гри в Dark Souls 3 Бек збирав пожертвування благодійному фонду AbleGamers, який опікується покращенням доступності відеоігор для людей з обмеженими фізичними можливостями. Після проходження стрімер зазначив, що в іграх на кшталт Dark Souls мають бути налаштування доступності та складності — навіть з урахуванням того, що пройти такі ігри можна однією кнопкою.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...