Реклама

👾 12 жовтня у Hearthstone з'явиться новий режим «Найманці»

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
👾 12 жовтня у Hearthstone з'явиться новий режим «Найманці»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👾 12 жовтня у Hearthstone з'явиться новий режим «Найманці»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно вийшло нове відео з деталями про режим «Найманці» у Hearthstone. Особливістю цього режиму буде те, що у ньому не буде карт.

На початку гри треба буде зібрати свою команду з шести героїв, з якими ви потім виконуватиме замовлення — боротиметесь з різноманітними монстрами та босами. Вісім з персонажів можна буде отримати майже одразу, після прологу та перших завдань. Завдання відрізнятимуться за рівнем складності й відкриватимуть все більше й більше додаткових бонусів.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

Про саме поселення також розповіли детальніше — тут можна буде переглядати свою колекцію героїв, відвідати магазин чи позмагатись на арені. Крім того, тут буде доступний магазин, а саму базу можна якось кастомізувати — встановлювати нові будівлі й згодом покращувати їх

Читайте також: 🧙🏻‍♂️ Для Skyrim створили мод з більш ніж 100 новими істотами з фентезі

У битвах беруть участь лише три з шести героїв вашої команди — інших можна використати, коли хтось помер чи застосував спеціальну здатність. Герої належать до одного з трьох типів: бійці, чаклуни та захисники. Героїв можна комбінувати будь-яким чином, аби створити свій унікальний вид стратегії. Персонажів можна покращувати, споряджати екіпіруванням та робити інші речі.

Безпосередньо перед битвою треба віддати накази героям — це буде ваш сценарій битви, яка проходитиме автоматично.

Новий режим Hearthstone «Найманці» має вийти 12 жовтня. Вже завтра, 6 жовтня з 23:00 до 00:00 за київським часом у грі заплановано технічні роботи.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...