Реклама

🐺 CD Projekt Red шукають працівників на нову гру у відкритому світі — наступний «Відьмак»?

Čytaty latynkoju
🐺 CD Projekt Red шукають працівників на нову гру у відкритому світі — наступний «Відьмак»?
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🐺 CD Projekt Red шукають працівників на нову гру у відкритому світі — наступний «Відьмак»?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вакансія з’явилася на сайті GameJobs.co, повідомляє NME. Майбутний геймдизайнер буде створювати спільноти, події та інший контент у відкритому ігровому світі, а також виправляти баги.

Від кандидата очікують досвід у моддінгу ігор — переважно RPG, а також вільну англійську. Працювати доведеться у Польщі, в краківському офісі компанії.

Це що, новий «Відьмак»?

Жодних деталей про проєкт, на якому працюватиме потенційний співробітник, не вказано, крім, власне, жанру. Проте, важливо пам’ятати:

  • CD Projekt Red офіційно заявляла, що історія Ґеральта є завершеною, а «Дикий Гін» стане останньою номерною частиною саги
  • Водночас розробники сказали, що не закинуть світ «Відьмака» і роботу над новою грою у ньому розпочнуть одразу після релізу Cyberpunk 2077

Таким чином, залишається лише два варіанти. Хоча умовного «Відьмака 4» ми точно не побачимо, цілком імовірно, що студія почала розробляти наступну гру у фентезійному світі — можливо, спін-офф, або приквел.

Водночас, є ймовірність, що компанія розширює штат для продовження роботи над Cyberpunk 2077, який все ще страждає від численних технічних проблем, та і в плані ґеймплею — теж далеко не гра року. Можливо, що CD Projekt Red планує випустити додатковий контент для проєкту або навіть DLC.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...