Реклама

😭 Реліз Battlefield 2042 перенесли на місяць — до 19 листопада

Čytaty latynkoju
😭 Реліз Battlefield 2042 перенесли на місяць — до 19 листопада
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😭 Реліз Battlefield 2042 перенесли на місяць — до 19 листопада
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розробники Battlefield 2042 повідомили, що реліз відбудеться дещо пізніше, аніж планувалось — замість 22 жовтня гра вийде 19 листопада 2021 року. Це перенесення обумовлено тим, що через пандемію усі розробники працюють віддалено, тому вони не змогли повноцінно доробити гру до запланованої дати.

Усі попередні замовлення буде перенесено. Гра має вийти на ПК, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 і Xbox Series X/S.

Сюжетом Battlefield 2042 стане війна США та РФ у якій братимуть участь досвідчені ветерани. Події гри відбуватимуться у 2042 році — через сто років після оригінальної Battlefield 1942 та за сто років до Battlefield 2142.

Читайте також: 🎮 У Battlefield 2042 буде кроссплей та спільний прогрес

Кожен солдат належатиме до певного класу й матиме свою унікальну особливість. Наприклад, медик матиме можливість лікувати членів своєї команди за допомогою спеціальних дротиків.

Загалом вийде три видання гри: стандартне, Gold та Ultimate. З Ultimate можна отримати цифровий артбук, саундтрек, доступ до сезонного абонемента, унікальні скіни персонажів та багато інших речей.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...