Реклама

🦾 15 жовтня вийде перевидання трилогії Crysis

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🦾 15 жовтня вийде перевидання трилогії Crysis
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🦾 15 жовтня вийде перевидання трилогії Crysis
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже наступного місяця, 15 жовтня, вийде перевидання трилогії шутера Crysis. Гра буде доступна на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch і ПК в Epic Games Store. Другу та третю частину гри можна буде придбати окремо.

Останні покоління консолей тримають покращення у графіці — HD-текстури, 4K при 60 fps, оновлену систему освітлення, візуальне вдосконалення елементів гри та багато інших речей. Крім того, у продаж обіцяють випустити фізичну копію гри, з якою можна буде отримати ексклюзивну листівку.

Читайте також: 🎮 У що пограти на PlayStation. Поради новачку

Про гру

Crysis — це серія ігор у жанрі військово-фантастичного шутера, зроблених Crytek і Electronic Arts. Події гри відбуваються у альтернативному всесвіті у 2020 році — на узбережжі Китаю знайшли древній інопланетний корабель, який і треба дослідити головному герою.

У ролі спецназівця Джейка «Кочівника» Данна гравцеві доведеться боротись з багатьма супротивниками —  іншопланетянами, арміями інших країн та багатьма іншими. Допомагатимуть у цьому футуристична зброя та футуристичний нанокостюм, який дає неймовірну силу герою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...