Реклама

😱 «Найманці»: в Hearthstone з'явиться новий режим — подробиці

Čytaty latynkoju
😱 «Найманці»: в Hearthstone з'явиться новий режим — подробиці
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😱 «Найманці»: в Hearthstone з'явиться новий режим — подробиці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

12 жовтня у Hearthstone з’явиться🌍 «Одна планета: 11 кроків назустріч довкіллю» — новий освітній серіал на Дія.Цифрова освіта новий режим «Найманці» (англ. Mercenaries) — без колод карт. На початку гри треба буде зібрати свою команду з шести героїв, з якими ви потім виконуватиме замовлення — боротиметесь з різноманітними монстрами та босами:

Мандрівка розпочинатиметься у таборі, де можна брати завдання, отримувати нагороди та навіть облаштовувати саме поселення:

Читайте також: 🎮 Найцікавіші ігри осені: що нового вийде до кінця року

У битвах беруть участь лише три з шести героїв — інших можна використати, коли хтось помер чи застосував спеціальну здатність.

Герої належать до одного з трьох типів: бійці, заклинателі та захисники. Героїв можна комбінувати будь-яким чином, аби створити свій унікальний вид стратегії.  Персонажів можна покращувати, споряджати екіпіруванням та робити інші речі.

Безпосередньо перед битвою треба віддати накази героям — це буде ваш сценарій битви, яка проходитиме автоматично. Після того, як ви виконаєте декілька успішних замовлень можна буде змагатись з іншими користувачами, битви з якими формуватимуться в залежності від рівня команди.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...