Реклама

🎮 Playstation та ігри на двох: ігри для родини 

Якщо у вас є діти та Playstation і ви хочете пограти у якісь сімейні ігри, то ось вам ігри для родини, які подарують задоволення і вам, і вашій малечі
Čytaty latynkoju
🎮 Playstation та ігри на двох: ігри для родини 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Playstation та ігри на двох: ігри для родини 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо у вас є діти та Playstation і ви хочете пограти у якісь сімейні ігри, то ось вам ігри для родини, які подарують задоволення і вам, і вашій малечі

Час летить дуже швидко і ось у сучасних ґеймерів вже підростає гідна зміна. Якщо вам хочеться пограти разом з дитиною, але ви не знаєте, що саме обрати у різноманітті магазину PlayStation, то мітична редакція каналу Play State Ukraine з радістю допоможе вам. Ми підібрали для вас кілька ігор у які ви можете пограти зі своєю малечею на одній консолі. Тож заварюйте собі чай та влаштовуйтесь зручніше, ми починаємо.

Якщо вам ліньки читати стільки тексту, то ось вам теж саме у відеоформаті:

Можна було б почати з таких ігор як Minecraft, згадати про серію ігор LEGO, Knack або Tearaway Unfolded. Але ми не робитимемо цього, адже про ці ігри вже розказав Олекса Мельник в ось цьому відео. Тож, якщо ви хочете послухати саме про ці ігри, то краще подивіться те відео, поставьте вподобайку, поширте його та не забудьте підписатись на канал.

Також обійдемо боком спортсими. Адже, хоч FIFA, NBA та інші мають рейтинг PEGI 3, на мою думку, це доволі очевидний вибір. До того ж спортсими можуть зацікавити далеко не усіх.

А ось що точно зацікавить маленьких гравців так це пригоди з чудовою графікою. Тож почнемо ми з таких ігор як Little Big Planet 3, Sackboy: A Big Adventure, Unravel 2 та Rayman Legends.

 

 

LittleBigPlanet 3

LittleBigPlanet 3 – ідеальна сімейна гра. У цій чудовій грі-пригоді ви з дитиною будете досліджувати планету Бункум, на якій вам доведеться уникати небезпек та ворогів, а також вирішувати численні головоломки. А якщо вам раптом набридне приміряти численні костюми на ваших персонажів та долати величезну бібліотеку створених іншими гравцями рівнів – ви можете створити свій власний рівень, давши волю фантазії дитини. Цей творчий та яскравий світ, чудово підходить для наймолодших гравців, де вони можуть виразити всю свою індивідуальність.

 

 

Sackboy: A Big Adventure

Також нещодавно вийшла гра Sackboy: A Big Adventure, яка є “ідейним” продовженням Little Big Planet 3. Ну як продовженням…

На відміну від LittleBigPlanet, котра була 2.5D-платформером, у Sackboy: A Big Adventure головний герой Мішковин переїхав в повне 3D. Ганяти його юні гравці будуть на кількох картах, котрі дають доступ до безлічі рівнів-платформерів та бонусного вмісту.

Це якщо двома словами. Детальніше можете дізнатись про Sackboy: A Big Adventure в огляді цієї гри, тож радо пропоную ознайомитись з ним.

Продовжуючи тему в’язаних героїв не можемо не згадати про Unravel Two.

 

 

Unravel Two

Unravel Two – це пазл-платформер, головна відмінність якого від попередньої частини – локальний кооператив. Власне тому ця гра і опинилась в цьому відео. Unravel 2 вчить маленьких гравців кооперуватись та співпрацювати, оскільки геймплей обертається навколо історії двох друзів, які працюють рука об руку, маніпулюючи середовищем та вирішуючи загадки. Основна сюжетна лінія гри відбувається на острові і вона включає більш складні рівні у порівнянні з першою частиною. А от що залишилось незмінним так це неперевершений графічний стиль гри, завдяки якому гра сприймається як надзвичайно красивий мультфільм.

До речі, про мультфільми. Не можемо ми не згадати і про гру, яка вже стала класикою і справедливо вважається майже бездоганним платформером. Ми, звісно, про Rayman Legends, яку створила “ще та” Ubisoft.

 

 

Rayman Legends

Rayman Legends – це чудово намальована гра, у якій ви потрапляєте на Поляну мрій, яка відбувається під час 100-річного сну. Цей сон наповнений такими звичними для дітей примарними створіннями як дракони, морські чудовиська та гігантські жаби.

Гравцям доведеться бігти, стрибати та пробиватись через низку лабіринтів та головоломок, що охоплюють понад 80 рівнів.

Цей старомодний платформер дає одну перевагу дітям – він має постійну енергію, щоб продовжувати грати. А яскраві кольори та унікальність дизайну рівнів здебільшого компенсують відсутність звичного подання сюжету.

А якщо ні ви, ні дитина не хочете заглиблюватись в сюжети, то очевидним вибором для спільного грання будуть гонки.

 

 

Crash Team Racing Nitro Fueled

І одним з найкращих варіантів на сьогодні є Crash Team Racing Nitro Fueled. Чудова оновлена ​​версія оригінальної Crash Team Racing з класичними функціями, а також захоплюючими додатковими треками та картингами, що забезпечить вам з дитиною багато годин тривалого задоволення. У грі є безліч різних режимів і безліч чудових додаткових функцій, які можна розблокувати протягом гри. Вона буде цікава і дітлахам, і батькам, котрі, можливо, пам’ятають цю гру ще на першій Playstation. Якщо ви теж пам’ятаєте оригінал і вам цікаво що ж змінилося у ремастері, то вгадайте що!, в нас є огляд, де Слава Даценко про все розказав.

 

 

Horizon Chase Turbo

Також від себе хочу порекомендувати гру Horizon Chase Turbo. Цікава вона буде перш за все тим, хто пам’ятає як сам гоняв в дитинстві у Outrun чи схожі гонки. Власне автори з Aquiris Game Studio не приховують, що вони надихались саме Outrun та Top Gear для SNES. Гра відтворює класичний аркадний геймплей і пропонує вам безмежний простір для веселощів.

Змагатись ви будете на 109 треках, на яких під чудовий саундтрек ви мчатимете крізь зливу, сніг і навіть вулканічний попіл. Тож якщо ви хочете “згадати молодість” або ж ви фанат ретровейв-естетики, то ця гра вас порадує. Але хочу попередити заздалегідь: сльози ностальгії за тими часами коли ви після школи кілька годин могли грати зі своїми друзями за старим телевізором можуть заважати вам “вписуватись” у повороти.

 

 

Trackmania Turbo

Ну а якщо ви хочете дізнатися хто справжній володар треку без цих всіх ваших новомодних бустерів та інших приблуд, тоді Trackmania Turbo – ваш вибір. Trackmania Turbo – це супер швидка гоночна гра, яка сподобається всім дітям. Завдяки двум сотням захоплюючих треків, кожен з яких має унікальні особливості, ця гра затягне вас не на один вечір. У грі 5 рівнів складності, що, з одного боку, полегшить її опанування, а з іншого – кине виклик усім вашим набутим навичкам.

А коли ви досконально опануєте усі треки, чому б не створити свій власний, яким можна поділитися з рештою спільноти Trackmania Turbo?

У грі є 4 різні режими, серед яких, крім звичного сплітскріну, є режим Double Driver, де ви разом з дитиною за допомогою двох геймпадів будете керувати одним болідом. Наприклад, моя дитина з усієї сили тисне на газ, а я пригальмовую та повертаю. Цей режим може влаштувати справжню перевірку вашій стресостійкості.

До речі про перевірку стресостійкості. Наступний блок саме про такі ігри. Наприклад чудова Cuphead.

 

 

Cuphead

Перше, що кидається в очі – неперевершений графічний стиль прямо з золотого віку класичної анімації. Але не дайте себе ошукати. Cuphead – це run-and-gun платформер, котрий не пробачає помилок. Якщо ви пам’ятаєте такі ігри як Metal Slug чи Contra, то в курсі чого вам слід очікувати. Чудовий джазовий саундтрек подарує дитині та вам відчуття мультфільму в якому ви приймаєте безпосередню участь. А що ще для щастя треба?!

 

 

Overcooked! 2

Ще однією перевіркою ваших нервів може стати гра Overcooked! 2.

У цій грі ви з дитиною приміряєте на себе ковпак шеф-кухаря. Вам доведеться готувати різноманітні замовлення, працюючи разом, аби приготувати їжу та доставити її в потрібне місце. І хоча звучить це доволі просто, але з часом замовлення стають складнішими, а умови праці все божевільнишими та абсурднішими, додаючи багато веселого стресу. Можливо завдяки цій грі ваша дитина колись отримає п’ять мішленівських зірок, хто зна…

Швидкий темп гри може дещо приголомшити маленьких дітей та нових гравців, але гра, все ж таки, достатньо доступна, аби забезпечити купу шалених розваг. До того ж ви навчите своїх дітей таким важливим життєвим навичкам як робота в команді та співпраця. Наша оцінка – 10/10. Батьківство на кінчиках пальців.

 

 

Rocket League

Якщо ж перевіряти власні нерви на витримку ви не хочете, а позмагатись з дитино кортить, то вам неодмінно треба спробувати Rocket League. Адже що може бути веселішим ніж змагання на швидких машинах з ракетними прискорювачами, зовнішній вигляд яких, до того ж, юні гравці можуть налаштувати як їм заманеться?

З багатьма різними режимами: від сезонного режиму до змагальних поєдинків та режиму мутації, де ви самі встановлюєте правила гри, вас чекають години розваг. Ви можете грати в неї абсолютно безцільно, але насправді існує маса стратегій, які спрямовані на домінування на полі. До того ж вона абсолютно безкоштовна тож чому б не спробувати?

 

 

Puyo Puyo Tetris 2

Якщо ж ви шанувальник захоплюючих змагальних головоломок, то ви неодмінно маєте додати в свою бібліотеку Puyo Puyo Tetris 2.

Це об’єднання двох гігантів у світі ігор-головоломок: Tetris’у, яка є однією з найвідоміших ігор в історії ігрової індустрії, та Puyo Puyo, яка в наших краях, на жаль, не дуже відома. Найближчий аналог Puyo Puyo – казуалки “три в рядок” з деякими відмінностями. Все просто: побудуйте ланцюжок з чотирьох і більше Пуе одного кольору або заповніть лінію з блоків, щоб прибрати їх з вашого ігрового поля та підкинути ускладнень вашому супернику.

У Puyo Puyo Tetris 2 маса режимів, у котрих кожен знайде щось для себе. Від класичних Тетрісу та Puyo Puyo до режиму RPG, де у ваших героїв будуть показники атаки, захисту і т.і.

 

 

Tricky Towers

Також можете позмагатись у Tricky Towers. Хоч на перший погляд вона і нагадує Tetris, але це не так. На відміну від свого пращура, де треба було не давати скупченню блоків рости вгору, у Tricky Towers вам навпаки доведеться будувати високі вежі, намагаючись зробити їх максимально стійкими. А ще тут є магія! Ви можете за допомогою темної магії надсилати супернику блоки нестандартних розмірів, котрі нема куди всунути, або укріплювати свою башту світлою магією. У будь-якому випадку Tricky Towers гарантує вам веселощі.

 

 

Just Dance

Ну а якщо ви засиділись на дивані, то саме час вмикати Just Dance.

Just Dance – це своєрідне танцювальне караоке. Ви зможете потанцювати з дітлахами під безліч нових та старих поп-хітів.

І не хвилюйтесь, якщо у вас немає PS камери чи Move-контролерів. Ви можете встановити додаток Just Dance Controller, який перетворить ваш смартфон на контролер відстеження рухів. Або можете танцювати просто так. Зрештою вас ніхто не змушує набирати найвищий рахунок у грі. Це також чудовий спосіб втомити ваших дітей.

Це, звісно, лише мала частка ігор, в які ви можете пограти з дитиною або навіть усією родиною. Просто пам’ятайте, що найголовніше – отримувати задоволення від грання. Адже в сучасному шаленому темпі життя дуже важливо знаходити час для своїх близьких.

А в які ігри зі своєю малечею граєте ви? Обов’язково розкажіть про це в коментарях. Можливо назбирається на глядацький топ ігор для всієї родини.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...