Реклама

😈 У вересні до Києва приїде Джанкарло Еспозіто — за місяць до Far Cry 6 (оновлено)

Čytaty latynkoju
😈 У вересні до Києва приїде Джанкарло Еспозіто — за місяць до Far Cry 6 (оновлено)
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😈 У вересні до Києва приїде Джанкарло Еспозіто — за місяць до Far Cry 6 (оновлено)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Оновлено 30.08: через пандемію COVID-19 зустріч з актором скасовується. Організатори фестивалю обіцяють перенести її на наступний рік:

Пандемія наздогнала нас в останній момент і дуже несподівано. У регіоні, де незабаром проходитимуть зйомки нового проєкту актора, встановили суворі карантинні обмеження — і кіностудія заборонила Джанкарло покидати країну. Але ми все одно спробуємо привезти Джанкарло в Україну — щоправда, наступного року. І засмучуватися не треба — ми компенсуємо цю втрату для фанів попкультури трьома новими зірковими гостями. І це не єдина приємна новина

Організатори фестивалю

 

«Пуститися берега» та «Краще дзвоніть Солу» — роль Ґуставо Фрінга у цих серіалах, напевно, найвідоміша для Еспозіто, однак також ви могли його бачити у «Мандалорці», «Світі Дикого Заходу». А зараз Джанкарло блистає у новому блокбастері Far Cry 6 в ролі латиноамериканського диктатора.

Джанкарло Еспозіто завітає на Comic Con Ukraine, який відбудеться 4-5 вересня у столиці на Арт-заводі «Платформа». На відвідувачів чекає зустріч з актором та автограф-сесія.

Також у програмі заходу косплей-шоу, візит Гелени Манковської, яка стала моделлю для Леді Дімітреску з Resident Evil: Village, концерт гурту Percival (які створили саундтрек для гри «Відьмак: Дикий Гін») та багато іншого.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...