Реклама

😱 В Україні з'явиться хмарний ігровий сервіс Starboost: подробиці

Čytaty latynkoju
😱 В Україні з'явиться хмарний ігровий сервіс Starboost: подробиці
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😱 В Україні з'явиться хмарний ігровий сервіс Starboost: подробиці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже цієї осені один з найбільших провайдерів хмарного ґеймінгу Boosteroid та мобільний оператор Kyivstar запустять спільний сервіс Starboost в Україні.

Сервіс дозволяє перенести запуск гри з пристрою користувача на потужні віддалені сервери. Інтерактивне відео ігрового процесу передається із сервера на комп’ютер користувача і в зворотньому напрямку через інтернет. Технологія Boosteroid забезпечує можливість запускати ігри на різних пристроях, незалежно від їхньої потужності й операційної системи безпосередньо в браузері (або через застосунки).

Читайте також: 🍓 Ігри та ЛГБТ: До чого тут Mario та Fallout?

Наразі кількість європейських країн, в яких розміщені сервери провайдерів хмарного ґеймінгу, обмежена. Саме тому Україні пощастило стати однією з перших країн Європи, де можна буде скористатись сервісом Starboost.

Очікується, що сервіс працюватиме за передплатою. У Європі ціна наразі становить €14.99 на місяць, однак яка саме буде вартість підписки в Україні ще точно невідомо. Серед ігор сервісу можна побачити «Відьмака», GTA V, Fortnite, Overwatch та багато інших цікавих тайтлів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...