Реклама

♻️ Підлітки розроблюють гру про сортування та переробку сміття Trash is Fun

Сумські підлітки створюють гру, яка у креативний спосіб навчає екологічному мисленню, концепціям сортування та переробки сміття ♻🌏.
Čytaty latynkoju
♻️ Підлітки розроблюють гру про сортування та переробку сміття Trash is Fun
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ♻️ Підлітки розроблюють гру про сортування та переробку сміття Trash is Fun
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сумські підлітки створюють гру, яка у креативний спосіб навчає екологічному мисленню, концепціям сортування та переробки сміття ♻🌏.

Trash is Fun — комп’ютерний симулятор сортування та перероблювання сміття у постапокаліптичних умовах, розрахований на компанію від 2 до 4 осіб, і розробляється підлітками 13-16 років зі студії Martian Teapots.

Сюжет

Історія гри побудована на тому, що люди дуже сильно засмітили планету, і глобальне потепління дійшло до максимуму. Льодовики розтали та звільнився вірус, який призвів до мутацій тварин – вони стали такими ж розумними, як і люди (а можливо і трохи розумнішими). І вони зрозуміли, що для того, щоб вижити, їм знадобиться очистити планету від сміття. Команда мутантів-героїв вирушає у подорож по всьому світу, щоб врятувати нашу планету!

На кожній локації вас будуть атакувати зомбі-сміття. Але не турбуйтесь — у нас також є автоматична турель, яка буде захищати гравців. Вам необхідно слідкувати за рівнем трьох акумуляторних батарей, які живлять завод, турель та повітроочисну станцію.

На кожній локації будуть свої системи автономного живлення, які будуть живити ці акумулятори. Але, цієї системи не достатньо. Ви все одно програєте або від зупинки повітроочисної станції (бо у вас закінчиться кисень), або після того, як зомбі проникнуть на ваш завод (бо турель не зможе стріляти), або ж у вас просто зупиняться механізми заводу. Тож вам необхідно швидко сортувати сміття. За кожний відсортований або виготовлений предмет ви будете отримувати додаткову енергію для акумуляторних батарей.

План реалізації

Ми плануємо створити 7 рівнів у різних куточках Землі, а саме — в Україні, Швеції, Німеччині, США, Японії, Китаї.

Демо-версії гри будуть доступні протягом всього терміну розробки для нашої спільноти тестерів на сайті Itch.io тут.

Фінальна версія гри буде опублікована на нашій сторінці на порталі Steam тут (додавайте у свій список бажаного). Завершити гру плануємо у липні 2022 року.

Також ми плануємо незабаром запустити telegram-бота, який у гумористичній формі буде знайомити підлітків із принципами сортування сміття. А слідкувати за нашими новинами можна у нашому блозі на порталі Telegram тут.

Освітня складова

Перед початком кожного рівня гравцям буде демонструватися частина екологічного коміксу, в якому буде розкриватися історія героїв-мутантів. На кожному рівні гравець буде дізнаватися про різні аспекти сортування та перероблювання відходів. Наприклад, на другому рівні герої опиняться у Львові, де їм доведеться навчитися переробляти макулатуру у туалетний папір. Таким чином, гра буде не лише розважати, а й навчати підлітків екологічній поведінці. Ми плануємо зробити гру безкоштовною для всіх шкіл та освітніх закладів.

Краудфандинг

Мотивація – це ключовий фактор досягнення успіху у будь-якому проєкті. Особливо це стосується дитячих проєктів. Розкажіть про цей проєкт своїм друзям та знайомим – допоможіть нам зібрати кошти на Велика Ідея. Big Idea! Кожний Ваш внесок – це потужний мотиваційний поштовх для дітей, що обирають свій майбутній шлях: ким їм стати, як витрачати свій час та енергію, і як творити на користь суспільству і планеті

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...