Реклама

🦎 Вийшла мобільна AR-гра за світом «Відьмака» — The Witcher: Monster Slayer

Čytaty latynkoju
🦎 Вийшла мобільна AR-гра за світом «Відьмака» — The Witcher: Monster Slayer
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🦎 Вийшла мобільна AR-гра за світом «Відьмака» — The Witcher: Monster Slayer
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гра працює як Pokemon Go, дозволяючи ловити та знищувати монстрів зі світу «Відьмака» просто на вулицях наших міст. І ні, це не ваш сусід дядя Вася, що спить на лавочці після вчорашнього веселого вечора.

Гра відбувається на мапі реального світу та використовує сервіси геолокації. Навколо вас дуже багато монстрів, яких вам доведеться перемагати. Ви можете просто знищувати їх або слідувати за сюжетом.

Один із перших квестів — допомогти молодику зі Скелліге, на якого напала потвора. Ваше завдання — відслідкувати, куди вона побігла і забрала всі його речі. Шукати монстра доведеться власними ногами — гра дає напрямок, в якому потрібно пройти по вулиці, щоб знайти ціль.

Для орієнтації у просторі також є Відьмачий медальйон — він розширює вашу карту так, і ви ніби «чуєте», де зачаїлися різні почвари. Мета вашого завдання відображається жовтою зоною.

Бойова система нагадує таку в Infinity Blade і працює від жестів. Ваш відьмак має у своєму арсеналі меч, різноманітні зілля та бомби, а також може накладати знаки (потрібно малювати візерунки пальцем на екрані)

Також можна прокачувати навички — бойові, алхімію чи знаки.

Потвори діляться на звичайних, рідкісних та легендарних — відповідно змінюється складність битви та винагороди за перемогу.

The Witcher: Monster Slayer працює напрочуд стабільно (принаймні, на iOS), у 60 FPS та має чудову якість графіки.

Битви та квести можуть відбуватися у двох режимах.

Перший — звичайний режим з 3D-графікою, де монстри та співрозмовники з’являються на графічному фоні.

Другий — у доповненій реальності з використанням вашої камери. Саме так ви зможете побачити гуля чи архігрифона просто на власному подвір’ї чи побалакати з відьмаком-наставником, що стоїть посеред вашої кімнати.

Гра доступна безкоштовно на iOS та Android. Монетизація відбувається за допомогою мікроплатежів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...