Реклама

🚀 Свіжі деталі переосмислення Dead Space

Čytaty latynkoju
🚀 Свіжі деталі переосмислення Dead Space
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🚀 Свіжі деталі переосмислення Dead Space
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Невдовзі після анонсу ремейку Dead Space під час EA Play Live керівники EA Motive – Філіп Дюшарме та Роман Кампос-Оріола в інтерв’ю порталу IGN поділились свіжими деталями проекту.

Розробники розповіли, що майбутній хорор це абсолютно нова гра, в технічному плані, який розробляється на двигуні EA Frostbite. У роботі автори опираються на оригінальні матеріали команди Visceral Games. В тому числі й на ті, які не дійшли до релізу з тих чи інших причин. Однак графіку, анімацію, звуки й все інше створюють з нуля.

Тоді з точки зору візуальних ефектів, звуку, ігрового процесу та всього іншого, ми відновлюємо всі ці активи. Ми не переносимо їх, це не надмірна кількість текстур або додавання більшої кількості полігонів до моделі. Це справді переопрацювання всіх цих елементів, зйомка всіх анімацій тощо

креативний директор Роман Кампос-Оріола

Проект розробляється для PC, PS5 та Xbox Series X | S можливості яких, розробники, хочуть використати на повну. Тобто ремейк не матиме екранів загрузки, а візуальна складова повною мірою зможе передати атмосферу мертвого космосу.

Одна з наших цілей – створити такий рівень занурення, що вам не захочеться відкладати геймпад до самого кінця. Dead Space – це не гра на 60 – 100 годин. Ідеальний сценарій: ви настільки зануритесь у процес, що вам незахочеться відриватись щоб сходити до вбиральні

старший продюсер Філіп Дюшарме

Щодо сюжету, то оригінал залишиться каноном, однак компанія хоче тісніше пов’язати ремейк із наступними частинами та анімаційними фільмами по всесвіту, додавши відсилки та скорегувавши певні події. Але не порушуючи історію оригіналу.

Також обіцяють, що додадуть певні механіки. Для прикладу навели політ у відкритому космосі із другої та третьої частини серії. А механіку відтинання кінцівок планують вдосконалити, щоб поглибити ефект занурення. Кім того проект не міститиме мікротранзакцій.

Щоб уникнути негативних відгуків на релізі, розробники активно співпрацюють з шанувальниками зі спільноти Dead Space.

І ми отримали надзвичайно слушні відгуки від цієї групи. Ми намагаємось зустрічатися з ними через кожні два, три тижні, щоб показати їм вміст і провести обговорення. І вони мали доступ, нефільтрований доступ, до того, що ми робимо з самого раннього етапу виробництва

старший продюсер Філіп Дюшарме

Наразі гра знаходиться на ранньому етапі розробки, тому не має приблизної дати релізу. Проект розробляється для PS5, Xbox Series та PC.

Сподобалась стаття, приєднуйся но наших спільнот у TelegramFacebook та Viber, щоб не пропускати нічого цікавого.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...