Реклама

🔍 Організатори WeGame анонсували ARG квест

Організатори шостого WeGame оголосили, що з першого серпня стартує тематичний ARG квест, переможці якого отримають призи від партнерів та організаторів
Čytaty latynkoju
🔍 Організатори WeGame анонсували ARG квест
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔍 Організатори WeGame анонсували ARG квест
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Організатори шостого WeGame оголосили, що з першого серпня стартує тематичний ARG квест, переможці якого отримають призи від партнерів та організаторів

Організатори шостого WeGame оголосили, що з першого серпня стартує тематичний ARG квест, переможці якого отримають призи від партнерів та організаторів фестивалю.

Квест пройде у два етапи: онлайн та офлайн. Повідомляють, що основним буде перший етап, тому необхідно виконувати всі завдання. Натомість офлайн етап, це «приємний бонус для тих, хто хоче взяти максимум від цієї пригоди та заробити додаткові бали, виконуючи цікаві завдання від наших партнерів».

У фіналі зможуть взяти участь лише відвідувачі фестивалю. Для перемоги, учасникам доведеться виконати декілька завдань під час заходу. В кінці визначать гравців які набрали найбільшу кількість балів в основному та додатковому етапі.

Наразі організатори не розповідають про можливі завдання, кількість переможців та партнерів. Найімовірніше з останніми вони знаходяться на етапі переговорів, тому деталі зможуть розкрити незадовго до відкриття.

Судячи із попередніх WeGame, партнерами можуть бути розробники комп’ютерної периферії: Logitech, A4Tech Bloody, Cougar та інші. А одним із додаткових завдань, можливо, буде підписатись на сторінку, зробити фото на фоні їх стенду і поставити тег.

Окрім квестів на відвідувачів чекає косплей-шоу, кіберспортивні змагання, сувеніри та знайомство із розробниками. Так на п’ятий WeGame приїздили розробники із польської студії The Farm 51 які привезли альфа-версію відомої Chernobylite та ARVI VR INC із VR проектом — WARFARE REALM.

Фестиваль планують провести 28-29 серпня у Києві. Зареєструватись на участь у квесті можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...