Реклама

🛩 Цього місяця Microsoft Flight Simulator отримає значні покращення продуктивності для ПК

Čytaty latynkoju
🛩 Цього місяця Microsoft Flight Simulator отримає значні покращення продуктивності для ПК
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🛩 Цього місяця Microsoft Flight Simulator отримає значні покращення продуктивності для ПК
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Microsoft Flight Simulator — це дуже вимоглива гра для ПК, однак цього місяця очікується великий патч, який обіцяє значне покращення продуктивності. Asobo, розробник Microsoft Flight Simulator, переробляв свій двигун, щоб він добре працював на Xbox Series X/S, а також зробив деякі вкрай необхідні вдосконалення для ПК. Патч вийде 27 липня.

Під час нещодавнього стріму на Twitch, Asobo продемонстрував, наскільки значним буде покращення продуктивності в старих системах з Intel Core i7-9700K і RTX 2060 Super. Microsoft Flight Simulator показав приріст із приблизно 30 кадрів в секунду до майже солідних 60 кадрів в секунду лише завдяки патчу. Використання CPU падає зі 100% до 75% на цьому конкретному ПК, а використання пам’яті зменшується з приблизно 16GB до 4.7GB.

«Ми переписали багато деталей двигуна … для того, щоб отримати максимальну продуктивність від симулятора», — пояснює генеральний директор Asobo Себастіан Влох. Команда в основному працює над оптимізацією процесора, оскільки гра була неймовірно важкою для процесора з моменту її запуску минулого року.

Microsoft Flight Simulator перейде на DirectX 12 для Xbox Series X/S, а для ПК поки  залишатиметься на DirectX 11. «Усі покращення продуктивності походять від простого вдосконалення симулятора», підтверджує Влох. «ПК ще не перейшов на DirectX 12, команда все ще працює над цим».

Мартіал Боссард, виконавчий продюсер Microsoft Flight Simulator в Asobo, підтвердив, що майбутній перехід на DirectX 12 на ПК також дозволить команді ввімкнути трасування променів у грі. Ефекти повинні включати кращу воду, покращені тіні та звичайні відблиски, які ми очікуємо побачити в іграх із трасуванням.

Прийдешній патч для Xbox дозволить симулятору працювати зі швидкістю 30 кадрів в секунду на Xbox Series X і Series S. Xbox Series X буде запускати Flight Simulator у 4K, тоді як Xbox Series S у 1080p.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...