Реклама

👾 Науковці виявили, що відеоігри допомогають покращити здоров'я

Čytaty latynkoju
unsplash.com
👾 Науковці виявили, що відеоігри допомогають покращити здоров'я
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👾 Науковці виявили, що відеоігри допомогають покращити здоров'я
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як передає інформаційне агенство «Уніан» з посиланням на Edexlive, науковці з Ірландського дослідницького центру виявили, що відеоігри можуть допомогти у боротьбі з депресією та тривожністю.

За словами дослідників ігри можуть бути у пригоді при лікуванні, якщо через місце перебування традиційні методи не доступні. Також ігри можуть стати корисними як доповнення до традиційних терапевтичних методів лікування психічних розладів.

Варто розглядати комерційні відеоігри як потенційну альтернативу для поліпшення різних аспектів психічного здоров'я

Марк Кемпбелл, керівник дослідження
Читайте також: 🤔 Тест: наскільки добре ви розбираєтесь в українських новинах

Вчені також зазначають, що відеоігри доступні для багатьох людей, тож це може стати прости та недорогим методом розв’язання проблем психічного здоров’я.

Крім того, науковці підкреслили, що відеоігри у віртуальній реальності чудово підходять для лікування когнітивно-поведінкових методів лікування депресії та тривожних розладів:

Загальна доступність і поширеність комерційних відеоігор в сучасному суспільстві робить їх неоціненним засобом спілкувань людей з психічними розладами, незалежно від віку і статі, і з обмеженим доступом до психіатричної допомоги, що особливо актуально під час нинішньої пандемії COVID-19

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...