Reklama

🤑 Uspih u 29: jak za 3 roky zarobyty $9 mlrd na torgivli bitkoїnamy

Koly bitkoїn koštuvav blyźko $10 000, na korejśkyh biržah ekstrejder ETF prodavav jogo po $15 000.
Читати кирилицею
Bloomberg
🤑 Uspih u 29: jak za 3 roky zarobyty $9 mlrd na torgivli bitkoїnamy
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 🤑 Uspih u 29: jak za 3 roky zarobyty $9 mlrd na torgivli bitkoїnamy
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Koly bitkoїn koštuvav blyźko $10 000, na korejśkyh biržah ekstrejder ETF prodavav jogo po $15 000.

Zarobitok na arbitraži kryptovaljutoju

Kolyšnij trejder ETF Sem Benkman-Frid za 3,5 roky zarobyv $9 mlrd na arbitraži kryptovaljutoju. Pro ce vin povidomyv v interv’ju dlja Bloomberg.

Povidomljajeťsja, ščo u 2017 roci Sem Benkman-Frid zasnuvav firmu z torgivli kryptovaljutoju Alameda Research. Masštabni operaciї na firmi zrobyly jogo miľjonerom do 29 rokiv. Ba biľše, vin je generaľnym dyrektorom birži dlja torgivli kryptovaljutnymy instrumentamy FTX Exchange.

Premija kymčy: korysť

Sem Benkman-Frid povidomljaje, ščo koly bitkoїn? Jaki čynnyky vplyvajuť na kurs bitkoїna? koštuvav blyźko $10 000, na korejśkyh biržah vin prodavav jogo po $15 000. Ce tak zvana premija kymčy — riznycja miž kotyruvannjamy cyfrovyh valjut v Pivdennij Koreї ta rešti svitu. Takyj rozkyd cin buv pov’jazanyj z tym, ščo v Koreї buv velyčeznyj popyt na bitkoїny.

Duže važko robyty ce v velykyh ob’jemah, popry te ščo torgy na arbitraži skladajuť miľjardy dolariv na deń. Skladno, bo vy ne možete obminjaty korejśkyj von na dolar SŠA

Sem Benkman-Frid, Kolyšnij trejder ETF

Premija kymčy isnuje doteper ta skladaje blyźko 18%. Odnak zaraz vona vže ne taka pošyrena, jak raniše.

Analogičnu možlyvisť Sem Benkman-Frid šukav vže na inšyh rynkah. Jogo uvagu pryvernula Japonija. Todi vin mig kupuvaty bitkoїn za $10 000, ale prodavaty jogo za $11 500 v japonśkyh jenah, a potim konvertuvaty sumu znovu v dolary.

Decentralizovanyj aspekt kryptoekosystemy dozvoljaje isnuvaty cym velykym arbitražnym premijam. Za slovamy Benkman-Frid, z inšymy finansovymy rynkamy vidbuvajeťsja perehresne zlyttja birž i centraľnyh kliryngovyh firm abo brokeriv.

V čomu poljagav uspih

Sekret uspihu Sema Benkman-Frid v tomu, ščo jomu vdalosja nalagodyty vsi aspekty dlja vdaloї torgivli. Napryklad, znajty vidpovidnu platformu dlja velykomasštabnoї pokupky bitkoїniv. Potim jomu potribno bulo otrymaty dozvil na vykorystannja japonśkyh birž i oblikovyh zapysiv. Odnak, sered golovnyh problem — Semu Benkman-Fridu bulo skladno ščodnja pererahovuvaty miľjony dolariv z Japoniї v SŠA.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...