Reklama

🤑 EXMO vidkryla zagaľnyj dostup do maržynaľnoї platformy: ščo vidomo

Do 14 kvitnja buduť dijaty speciaľni propozyciї.
Читати кирилицею
🤑 EXMO vidkryla zagaľnyj dostup do maržynaľnoї platformy: ščo vidomo
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 🤑 EXMO vidkryla zagaľnyj dostup do maržynaľnoї platformy: ščo vidomo
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Do 14 kvitnja buduť dijaty speciaľni propozyciї.

Zagaľnyj dostup na EXMO Margin

V seredu, 7 kvitnja, kryptobirža EXMO vidkryla zagaľnyj dostup do maržynaľnoї torgivli na platformi EXMO Margin, — pro ce vony zajavyly u sebe na oficijnomu sajti. Zapusk platformy vidbuvsja šče v seredyni bereznja.

U korystuvačiv bula možlyvisť staty peršymy trejderamy? Trejdyng kryptovaljut i jogo osnovy: možlyvosti, vyklyky, ryzyky na platformi z praktyčno nuľovymy komisijamy. Dostup otrymaly vśogo lyše 150 osib. Teper že vse biľše ljudej možuť pryjednatysja do platformy.

Vygidni umovy

Jak zajavljajuť v kompaniї, do 14 kvitnja 2021 roku dijatyme speciaľna propozycija na komisiї: 0% na Maker-ugody ta 0,01% na Taker-ugody. Naviť pislja zakinčennja akcij, torgoveľni komisiї vse ž buduť najnyžčymy na rynku.

Z 15-go kvitnja komisiї na ugody buduť takymy: 0% maker, 0.05% taker, znyžka 90% na komisiї finansuvannja z ćogo momentu bude skasovana.

Čytajte takož: 💵 Dohid Coinbase naperedodni vyhodu na biržu dosjag $1,8 mlrd

Perevagy EXMO Margin

Jak zajavljajuť EXMO, їh korystuvači zmožuť legko peremykatyś zi spotovoї na maržynaľnu platformu vśogo v odne natyskannja. Krim togo, klijenty zmožuť vidstežuvaty svoї pozyciї prjamo na grafiku. Interaktyvna systema dozvolyť sposterigaty na grafiku vystavlennja ordera i minjaty cinu vykonavcja.

U kompaniї obicjajuť, ščo za dopomogoju EXMO Margin korystuvač zmože sam obraty, jake kredytne pleče vystavyty dlja konkretnoї torgovoї pary.

Narazi, na platformi dostupni 10 torgovyh par: BTC/USD, ETH/USD, XRP/USD, ADA/USD, LTC/USD, DASH/USD, ZEC/USD, BCH/USD, TRX/USD, DOGE/USD.

Kredytne pleče na cej čas stanovyť X3, ale povidomljajuť, ščo v majbutńomu suma torgovyh par zbiľšyťsja, a rozmir kredytnogo pleča sklade až H10.

Rozrobnyky zajavljajuť, ščo na platformi je p’jať typiv orderiv: trejling-stop, stop-limit, market, limit i stop-order.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...