Reklama

💵 Dohid Coinbase naperedodni vyhodu na biržu dosjag $1,8 mlrd

Rokom raniše, v tomu ž kvartali dohid Coinbase stanovyv $190,6 mln.
Читати кирилицею
💵 Dohid Coinbase naperedodni vyhodu na biržu dosjag $1,8 mlrd
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 💵 Dohid Coinbase naperedodni vyhodu na biržu dosjag $1,8 mlrd
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Rokom raniše, v tomu ž kvartali dohid Coinbase stanovyv $190,6 mln.

Poperedni rezuľtaty

Kryptovaljutna platforma Coinbase na foni pidgotovky do listyngu na Nasdaq ogolosyla u svojemu povidomlenni dlja presy pro dyvovyžni rezuľtaty za peršyj kvartal 2021 roku. Dohid platformy vyris pryblyzno v dev’jať raziv u porivnjanni z mynulym 2020 rokom — ce bulo vyklykano istoryčnym rali cin na bitkoїn? Jaki čynnyky vplyvajuť na kurs bitkoїna?.

Za zajavoju kompaniї, rokom raniše, v tomu ž kvartali dohid stanovyv $190,6 mln, a v ćomu roci vin pidskočyv pryblyzno do $1,8 mlrd. Ba biľše, vony nagolosyly, ščo ce lyše poperedni rezuľtaty.

Čytajte takož: 😍 Entuziasty zapustyly kryptovaljutu na česť Ilona Maska

Prybutok i aktyvy Coinbase

U svojemu zviti Coinbase zajavyla, ščo na platformi narazi zarejestrovano blyźko 56 miľjoniv korystuvačiv. Čystyj prybutok kompaniї vyris do $730-800 mln, a rik tomu cej pokaznyk stanovyv lyše $31,9 mln. Za analityčnym pokaznykom EBITDA prybutok Coinbase stanovyť pryblyzno v $1,1 mlrd.

Aktyvy na platformi skladajuť $223 mlrd, ščo stanovyť 11,3% častky rynku kryptoaktyviv. Zrostannja vartosti Coinbase zobražaje trajektoriju ruhu providnyh kryptovaljut. Tak, bitkoїn vyris pryblyzno na 700% za ostannij rik, a Ethereum vyris biľš niž na 1100%.

Nagadujemo, birža Coinbase provede prjamyj listyng klasu «A», jakyj pryznačenyj na 14 kvitnja i projde pid tikerom COIN na Nasdaq.

Kompanija vytračaje velyki košty na zalučennja novyh klijentiv. Pislja listyngu na nastupnomu tyžni Coinbase maje namiry zbiľšyty svoї vytraty na zbut ta marketyng do 12-15% vid čystogo dohodu v ćomu roci. Ce zabezpečyť značne zrostannja kompaniї u 2021 roci.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...