Reklama

Čeśkyj Leo Express planuje z’jednaty maršrut «Praga-Krakiv» z Ukraїnoju

Čeśkyj pereviznyk Leo Express hoče prodovžyty maršrut poїzda Praga-Krakiv v Ukraїnu, peredaje CTS z posylannjam na žurnalistiv portalu Rynek kolejowy
Читати кирилицею
Čeśkyj Leo Express planuje z’jednaty maršrut «Praga-Krakiv» z Ukraїnoju
  1. Головна
  2. Misto
  3. Čeśkyj Leo Express planuje z’jednaty maršrut «Praga-Krakiv» z Ukraїnoju
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Čeśkyj pereviznyk Leo Express hoče prodovžyty maršrut poїzda Praga-Krakiv v Ukraїnu, peredaje CTS z posylannjam na žurnalistiv portalu Rynek kolejowy

Pryvatnyj operator pasažyrśkyh perevezeń Leo Express planuje v grudni 2019 roky zapustyty peršyj potjag vid kordonu Ukraїny do Pragy čerez Krakiv.

Ščo vidomo pro novyj maršrut

Peredbačajeťsja, ščo poїzdy kursuvatymuť až do čotyŕoh raziv na deń, i zabezpečať ruh pasažyriv miž Lvovom i Pragoju, hoča vidpravnoju točkoju bude prykordonna stancija. Takym čynom čeśka pereviznyk maje namir skorystatysja zrostajučym interesom gromadjan Ukraїny do poїzdok v kraїny Jevrosojuzu.

Administracija zaliznyčnogo transportu Poľšči vže otrymala vid Leo Express informaciju pro zaplanovani rejsy po maršrutu Praga-Medyka-Praga. Čeśkyj operator maje namir zdijsnjuvaty perevezennja za maršrutom, počynajučy z 11 grudnja 2019 roku, i do 10 grudnja 2024 roku. Takož zaznačeno pro te, ščo rejsy vykonuvatymuť do čotyŕoh raziv na deń sim dniv na tyždeń.

Poľśki žurnalisty otrymaly pidtverdžennja cyh planiv i v samij Leo Express. Prote u poľśkomu predstavnyctvi kompaniї utočnyly, ščo pereviznyk ne zobov’jazanyj vykonuvaty čotyry rejsy na deń, ale postarajeťsja zdijsnjuvaty їh jakomoga častiše. Čotyry rejsy — ce maksymaľne prognozovane operatorom kiľkisť rejsiv.

Krim togo, v Leo Express bačať priorytetom prodovžennja maršrutu na terytoriju Ukraїny — do prykordonnoї stanciї Mostyśka na Lvivščyni. Ale dlja ćogo pryvatnyj operator povynen vyrišyty pytannja možlyvosti dostupu na ukraїnśku zaliznyčnu infrastrukturu z «Ukrzaliznyceju». A takož uzgodyty z Deržprykordonslužboju, jak zdijsnjuvatymeťsja prykordonnyj kontroľ . Jak vidznačaje CTS,  kolija jevropejśkogo standartu 1435 mm zahodyť u Lvivśkij oblasti jakraz do stanciї Mostyśka-1.

Skiľky času zajmatyme poїzdka

Zgidno z planamy Leo Express, z centraľnogo zaliznyčnogo vokzalu Pragy poїzdy vidpravljatymuťsja o 08:09, 10:09, 12:09 i 16:09 Za miscevym časom, čerez 6 godyn 40 hvylyn — prybuvaty do Krakova. Šče 2 godyny 40 hvylyn zajmatyme poїzdka do Peremyšlja. I šče 34 hvylyny — do kincevoї stanciї. Razom zagaľnyj čas poїzdky skladatyme 9 godyni 45 hvylyn. U zvorotnomu naprjamku vidpravlennja poїzdiv planujeťsja o 23:16, 1:38, 6:38 abo 9:38.

Nagadajemo, raniše my pysalyU Jevrosojuzi vyznačyly najkraščyh zaliznyčnyh pereviznykiv pro te, ščo u Jevrosojuzi vyznačyly najkraščyh zaliznyčnyh pereviznykiv.

Share
Написати коментар
loading...