Reklama

V Odesi vidkryly systemu miśkogo veloprokatu Nextbike

Vidśogodni v Odesi vidkryly systemu gromadśkogo prokatu velosypediv. V najblyžči dni kompanija Nextbike vidkryje 10 stancij, povidomljaje vydannja «Majak». Prote zapracjujuť stanciї tiľky z vesny
Читати кирилицею
V Odesi vidkryly systemu miśkogo veloprokatu Nextbike
  1. Головна
  2. Misto
  3. V Odesi vidkryly systemu miśkogo veloprokatu Nextbike
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Vidśogodni v Odesi vidkryly systemu gromadśkogo prokatu velosypediv. V najblyžči dni kompanija Nextbike vidkryje 10 stancij, povidomljaje vydannja «Majak». Prote zapracjujuť stanciї tiľky z vesny

Pro te, ščo skorystatysja systemoju veloprokatu možna bude z vesny, povidomyv generaľnyj dyrektor TOV «Nekstbajk Ukraїna».

De same z’javljaťsja odeśki stanciї veloprokatu

Poky ščo veloprokat v Odesi — ce pilotnyj proekt. Spočatku stancij bude 10 i blyźko 100 velosypediv. V planah — pryblyzno 100 stancij i 1000 velosypediv na Odesu. Jak i v inšyh mistah, perši stanciї z’javljaťsja v centri, v dilovij častyni, a potim pošyrjuvatymuťsja v inši miscja, ščob z’jednaty centr zi spaľnymy rajonamy.

Montaž stancij počneťsja vže najblyžčym časom. Na Pryvokzaľnij plošči vže taka je. Takož stanciї vstanovljať v parku Ševčenka, na Sobornij plošči, na Pantelejmonivśkij u muzkomediї, v Arkadiї (bilja centraľnogo vhodu), na pljaži Lanžeron ta i nšh mistah.

Jak zaznačajeťsja, potim vyznačať najbiľš populjarni maršruty, i na nyh stancij bude biľše. Krim togo, informacija pro maršruty vykorystovuvatymeťsja dlja oblaštuvannja velodorižok. Kompanija obicjaje nadaty kartu stancij i dokladnu instrukciju z korystuvannja systemoju.

Zaraz dijuť zagaľni taryfy po Ukraїni. Odnorazova poїzdka bude koštuvaty 20 grn za godynu poїzdky. Okrim togo, buduť misjačni i sezonni abonementy. Napryklad, v Harkovi misjačnyj abonement — 250 grn., a sezonnyj — 800 grn. Oplata za korystuvannja veloprokatom provodyťsja tiľky v bezgotivkovij formi: možna rozplatytysja kartkoju, na sajti abo v dodatku.

Nextbike-Ukraїna zasnovana v 2012, i Odesa stala p’jatym mistom našoї kraїny, de vidkryvajeťsja veloprokat kompaniї. Do ćogo systemu zapustyly u Kyjevi, Lvovi, Harkovi, Vinnyci. Rejestracija v systemi daje možlyvisť korystuvatysja neju u vsih kraїnah i mistah, de pracjuje veloprokat kompaniї.

Nagadajemo, raniše my pysalyVeloprokat Nextbike zapustyvsja šče v odnomu ukraїnśkomu misti pro te, ščo z 5 žovtnja 2018 roku u Vinnyci zapracjuvala mižnarodna systema veloprokatu Nextbike.

Share
Написати коментар
loading...