Reklama

V Ukraїni vidkryjuť najbiľšyj sportyvnyj outlet

Peršyj autlet švejcarśkogo brendu Intersport v Ukraїni vidkryjeťsja vže 27 žovtnja 2018-go u stolyčnomu TC Epicentr na Berkovećkij, 6-V, povidomljaje RAU
Читати кирилицею
V Ukraїni vidkryjuť najbiľšyj sportyvnyj outlet
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. V Ukraїni vidkryjuť najbiľšyj sportyvnyj outlet
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Peršyj autlet švejcarśkogo brendu Intersport v Ukraїni vidkryjeťsja vže 27 žovtnja 2018-go u stolyčnomu TC Epicentr na Berkovećkij, 6-V, povidomljaje RAU

Mereža magazyniv sportyvnyh tovariv Intersport vidkryje v Kyjevi autlet. Vin rozmistyťsja na plošči 2,8 tys kv. m i zaproponuje svoїm pokupcjam tovary z postijnymy znyžkamy do -60%. Jakščo novyj format matyme uspih, rytejler planuje vidkryvaty j inši autlet-magazyny v Ukraїni.

Ščo vidomo pro vidkryttja

Jak zaznačyla dyrektor «Intersport Ukraїna» Julija Maksymenko, autlet Intersport na Berkovećkij stane najbiľšym magazynom sporttovariv dyskontnogo formatu v Ukraїni. Asortyment bude sformovanyj iz sportyvnogo odjagu i vzuttja poperednih kolekcij, jaki buduť prodavatysja zi znyžkamy do 60%. U magazyni predstavljať brendovi reči ta vlasni torgovi marky Intersport. Produkciju mynulyh sezoniv planujuť vykupovuvaty u postačaľnykiv velykymy partijamy. Za slovamy Maksymenko, ce dasť zmogu, zaproponuvaty pokupcjam krašču cinu na sportyvnu produkciju.

V komentari RAU dyrektor departamentu marketyngu kompaniї Laura Lapina skazala, ščo v novomu autleti akcent zrobljať na sportyvnomu vzutti. U toj že čas, asortyment odjagu v torgovij točci bude vidsortovanyj za rozmiramy, ščob pokupcevi bulo legše znajty potribni reči. Takož  krim sportyvnogo odjagu i vzuttja možna bude znajty sportinventar zi znyžkoju vid 10% na veś asortyment.

Pro brend Intersport

Cej švejcarśkyj brend buv vyvedenyj na ukraїnśkyj rynok v 2016 roci kompanijeju Epicentr K. Menš niž za dva roky kompanija zumila rozšyryty merežu do 23 torgoveľnyh točok v kraїni. Za informacijeju RAU,  Intersport takož planuje vidkryttja torgovogo ob’jekta v stolyčnomu CUM. Plošča torgovoї točky v CUM stanovytyme 1,4 tys kv. m. U cilomu do kincja 2018 roku kompanija mala namir vidkryty blyźko 5 torgovyh točok. Častyna z nyh vže počala robotu.

Do slova, vidpovidno do novogo zvitu vid JLL, na jakyj posylajeťsja Chainstoreage ta RAU, učasnyky amerykanśkogo rynku elektronnoї komerciї planujuť vidkrytyE-commerce jde oflajn: do 850 magazyniv u sviti — prognoz JLL 850 magazyniv v najblyžči 5 rokiv.

Share
Написати коментар
loading...