Reklama

Bezpilotni potjagy z’javylysja u Kytaї

Povnistju avtomatyzovani poїzdy buly v Kytaї i raniše, prote ci staly peršymy, vyroblenymy i rozroblenymy kraїnoju  
Читати кирилицею
Bezpilotni potjagy z’javylysja u Kytaї
  1. Головна
  2. Novyny
  3. Bezpilotni potjagy z’javylysja u Kytaї
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Povnistju avtomatyzovani poїzdy buly v Kytaї i raniše, prote ci staly peršymy, vyroblenymy i rozroblenymy kraїnoju  

U Kytaї vže dijuť bezpilotni magazyny ta supermarkety. Bezpilotni avtivky takož otrymaly dozvil kursuvaty na dejakyh testovyh dorogah. Na časi zrobyty bezpilotnymy šče j iniši vydy transportu — zokrema, gromadśkogo. Same tak vyrišyly v KNR — i vypustyly na dorogy perši potjagy, v jakyh ne bude mašynista.

Jaka dovžyna maršrutu bezpilotnyh potjagiv

Teper u Kytaї startuvala perša linija metro, ščo povnistju rozroblena na vnutrišńomu rynku kraїny. Na cij liniї – ruhomyj sklad, systemy sygnalizaciї, videosposterežennja ta zaliznyčnyh kolij. Za slovamy operatora metro, cila poїzdka prohodyť čerez 9 stancij i ohopljuje 14,4 km. Očikujeťsja, ščo v takyh podorožah bratymuť učasť do 70 tys pasažyriv ščodnja.

Nagadajemo, ščo dekiľka misjaciv tomu kytajci testuvalyKytajci testujuť bezpilotnyj elektryčnyj avtobus bezpilotnyj avtobus. 12-metrovyj elektrotransport z intelektuaľnoju systemoju vodinnja osnaščenyj 8 datčykamy, vključajučy kamery sposterežennja, radary. 12-metrovyj elektrotransport z intelektuaľnoju systemoju vodinnja osnaščenyj 8 datčykamy, vključajučy kamery sposterežennja, radary. Zavdjaky datčykam, vin legko rozpiznaje avtomobili, svitlofory i pišohodiv navkolo. Radarni ustanovky dopomagajuť vyjavyty bar’jery v mežah 200 metriv. transportnyj zasib zdatnyj rozvyvaty švydkisť do 40 km/god, pry ćomu manevruvannja može provodytysja v avtomatyčnomu režymi. Na peršyh vyprobuvannjah elektroavtobusa vykonav avtomatyčno rjad manevriv na dorozi, vključajučy tjagu, povorot i zmina smugy ruhu.

Share
Написати коментар
loading...