Реклама

📱 ByteDance скоріше закриє TikTok в США замість продажу, — ЗМІ

Čytaty latynkoju
📱 ByteDance скоріше закриє TikTok в США замість продажу, — ЗМІ
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 ByteDance скоріше закриє TikTok в США замість продажу, — ЗМІ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В ByteDance обговорюють новий закон США щодо майбутнього платформи — китайська компанія скоріше закриє TikTok, ніж продасть платформу.

Як повідомляє Reuters із посиланням на обізнані джерела, ByteDance прийме рішення про закриття в США лише якщо «вичерпає всі законні методи для боротьби з американським законодавством».

Причина, чому компанія не хоче продавати платформу, полягає в її алгоритмах. Вони вважаються ключовими для всієї діяльності ByteDance, що робить продаж платформи вкрай малоймовірною.

Вони також пояснюють, що на TikTok припадає невелика частка загального доходу ByteDance і щоденної кількості активних користувачів. З огляду на це китайська компанія у найгіршому випадку скоріше закриє додаток у США.

Раніше ми повідомляли, що Конгрес США ухвалив законопроєкт, який змушує китайську компанію ByteDance продати TikTok, інакше платформі загрожує заборона в США.

Законопроєкт вже підписав президент США Джо Байдена — після цього у ByteDance є приблизно дев’ять місяців на те, щоб продати застосунок, або домовитися з урядом країни.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...