Реклама

🍏 Apple скорочує кількість поставок Vision Pro через низький попит

Čytaty latynkoju
🍏 Apple скорочує кількість поставок Vision Pro через низький попит
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Apple скорочує кількість поставок Vision Pro через низький попит
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що гарнітура Vision Pro не надто зацікавила покупців і у Apple на фоні цього дещо скоригували свої плани на поставки девайсу у 2024 році.

Як відзначає аналітик Мінг-Чі Куо, Apple вирішила зменшити кількість пристроїв Vision Pro, які вона планує випустити у цьому році. Наразі замість раніше запланованих 700-800 тис. вона планує поставити 400-450 тис. одиниць.

Куо відзначає, що скорочення замовлення відбулося після виходу гарнітури у США на початку цього року. За словами аналітика це сталося тому, що попит на гарнітуру у США «різко впав більше, ніж очікувалося». Відповідно Куо відзначає, що у Apple вирішили зайняти «консервативну позицію» оцінки попиту на Vision Pro на інших ринках.

Він також додає, що наразі Apple очікує, що поставки Vision Pro у 2025 році зменшаться порівняно з 2024 роком, і тому компанія «переглядає і коригує» свою дорожню карту цього продукту. Він відзначає, що раніше була інформація, що у 2025 році може з’явитися оновлена версія гарнітури, однак тепер він не вірить що це відбудеться.

На думку, Куо, Apple наразі потрібно вирішити кілька проблем, які впливають на масову популярність Vision Pro — ціна, комфорт та різноманіття застосунків для використання з гарнітурою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...