Реклама

Оновлення на часі: смарт-годинники Apple для активних і цілеспрямованих людей

Čytaty latynkoju
Оновлення на часі: смарт-годинники Apple для активних і цілеспрямованих людей
  1. Головна
  2. Техно
  3. Оновлення на часі: смарт-годинники Apple для активних і цілеспрямованих людей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Смартгодинник давно став обов’язковим гаджетом в арсеналі активної людини. Якщо ми подивимось на асортимент доступних нині в продажу “розумних” хронометрів, будемо сильно вражені, адже вибір відкривається неймовірний. Кожен відомий технологічний гігант просуває на ринок продукцію під власним брендом. Але люди, що розуміються на сучасних технологіях, традиційно надають перевагу продукту від Apple. iPhone, iPad, MacBook чи AirPods – дійсно революційні девайси. Apple Watch, цілком очевидно, стануть найкращим доповненням колекції “яблучних” гаджетів.

 

Кому варто придбати смарт-годинник Apple Watch

Перше питання, яке слід з’ясувати перед покупкою, – сумісність з операційною системою. Якщо в повсякденному житті людина використовує саме iPhone, варто купити Apple Watch Series 9, оскільки це найактуальніша версія смарт-годинників від американської корпорації.

Кому ще слід розглянути ймовірність купівлі Apple Watch:

  1. Активні люди, які стежать за власним здоров’ям;
  2. Активні люди, які слідкують за сучасними технологіями, та звикли обирати найкраще;
  3. Спортсмени та шанувальники активного способу життя;
  4. Шукачі пригод, екстремали, мандрівники;
  5. Ділові особи, яким дуже важливо правильно планувати свій час.

Смарт годинник Apple Watch 9 покоління – це справжні революційний девайс на вашому зап’ясті, який значно спростить життя та дозволить не витрачати його на усілякі дрібниці. Наприклад, якщо вам часто надходять дзвінки та повідомлення на Айфон, доводиться постійно витягати його з чохла, розблоковувати екран, щоб прочитати SMS. Apple Watch 9 під’єднуються по телефона через Bluetooth та відображають усі сповіщення на OLED екрані з функцією Always ON. Здається дріб’язок, але ви заощаджуєте купу часу, адже значно простіше прочитати сповіщення на екрані смартгодинника Apple Watch, аніж щоразу розблоковувати свій Айфон.

Кому не слід купувати Apple Watch

Це годинник із екосистеми пристроїв Apple, тому є категорія покупців, яким, ймовірно, краще зосередитися на купівлі смарт-годинників від інших виробників. Так, якщо ви надаєте перевагу смартфонам на Android, наприклад Samsung Galaxy A54 чи realme C67, краще придбати смаргодинники з Android сумісністю. Звісно, за бажанням Apple Watch можна під’єднати до Андроїда, але доведеться встановлювати сторонні додатки. Та й це не гарантує, що весь функціонал працюватиме належним чином.

Не варто витрачати гроші на купівлю в тому випадку, якщо не дуже сильно полюбляєте носити наручні годинники. Також є люди, які люблять час від часу відключатися від світу та релаксувати на самоті. Для них смартгодинник також не найкраще придбання, адже цей гаджет постійно нагадує про себе, пропонує виміряти рівень кисню в крові чи зробити декілька вправ для активації та підвищення тонусу.

 

Причини купити Apple Watch 9

Отже, якщо ви вирішили, що вам потрібен смарт-годинник саме цього виробника, ось його основні переваги:

  • герметичний та міцний корпус, що витримує будь-які випробування;
  • потужний процесор Apple S9 SIP, що вражає своєю швидкодією та багатозадачністю;
  • культовий дизайн – гаджет має дійсно крутий “лук”, до того ж ви маєте змогу щоразу змінювати циферблати та встановлювати анімовані заставки;
  • максимум функцій для фітнес-трекінгу та моніторингу здоров’я;
  • тривала автономність.

Смарт-годинник Apple Watch 9 Series наразі є найактуальнішою моделлю від Apple. А це означає, що він ще досить довго буде в тренді, оскільки виробник пропонує оновлення операційної системи Watch OS впродовж багатьох років після офіційної презентації.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...