Реклама

🥴 Хакери, які повідомляли про злам Epic Games, тепер його заперечують

Čytaty latynkoju
🥴 Хакери, які повідомляли про злам Epic Games, тепер його заперечують
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Хакери, які повідомляли про злам Epic Games, тепер його заперечують
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше хакери з групи Mogilevich заявили, що вкрали внутрішні дані Epic Games та потребували викуп від компанії. Тепер хакерська група каже, що злому насправді не було й вона таким чином намагалася «заскамити» інших хакерів.

Сама Epic Games раніше повідомила, що не виявила ознак злому та навіть зв’язалася з кіберзлочинцями, але вони не надали підтвердження крадіжки даних. Тепер хакери заявили, що вони насправді не займаються зломом, бо вони «професійні шахраї».

За словами хакерів, вони використовували ім’я Epic Games, щоб привернути увагу інших хакерів — та продати їм свій софт. За словами злочинців (які вони також не підтвердили), повелися на послуги 8 хакерів, а один навіть заплатив їм 85 тис. доларів.

Нагадаємо, минулого тижня Mogilevich розмістила повідомлення, у якому відзначила, що вона зламала сервери компанії, яка стоїть за Fortnite й Epic Games Store.

Хакери стверджували, що їм вдалося отримати доступ до даних обсягом у 189 Гб, у яких міститься інформація з «електронною поштою, паролями, іменами, платіжною інформацією, вихідним кодом і багатьма іншими даними». Тепер, як ми вже дізналися, це виявилося брехнею.

Нагадаємо, що раніше студія Insomniac зіткнулась зі справжнім великим зливом інформації по своїм майбутнім проєктам через хакерську групу вимагачів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...