Реклама

🍏 У Apple є ідеї щодо смартокулярів, смарткілець та AirPods з камерами — Марк Гурман

Čytaty latynkoju
🍏 У Apple є ідеї щодо смартокулярів, смарткілець та AirPods з камерами — Марк Гурман
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 У Apple є ідеї щодо смартокулярів, смарткілець та AirPods з камерами — Марк Гурман
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Марк Гурман, який відомий своїми інсайдами з внутрішньої кухні Apple, цього разу поділився інформацією про плани компанії стосовно різноманітних пристроїв.

У своєму новому звіті для Bloomberg він розповів, що дорожня мапа Apple на майбутнє містить у собі смартокуляри зі ШІ, навушники AirPods з камерами та смарткільця для здоров’я.

Смартокуляри від Apple

За словами Гурмана, з моменту анонсу Apple Vision Pro почало ходити багато чуток, що компанія спробує також випустити просунуту версію AR-окулярів, які запозичать ідеї з нової гарнітури. Інсайдер відзначає, що компанія розглядає можливість розробки «менш амбітного» девайсу — смартокулярів, які могли б скласти конкуренцію Ray-Ban Smart Glasses від Meta і Amazon Echo Frames.

Також Гурман додає, що в Apple розглядали створення таких окулярів, які б могли стати певною «заміною AirPods», з вбудованими динаміками, камерами, датчиками здоров’я та можливостями штучного інтелекту.

Наразі за його словами, окуляри перебувають на стадії «технологічного дослідження» і відповідно до релізу смартокулярів від Apple ще доволі далеко, звісно якщо це відбудеться взагалі.

AirPods з камерами

Гурман також повідомляє, що у Apple є доволі незвична ідея — вмонтувати до своїх навушників AirPods камери.

Він відзначив, що це будуть камери з низькою роздільною здатністю і за його словами «допоможуть людям у їхніх повсякденних справах». Загалом Гурман не прояснив у чому полягає конкретніший задум такого ноу-хау.

Смарткільця від Apple

За словами Гурмана наразі такий девайс існує лише як ідея всередині компанії та не перебуває у активній розробці.

Загалом він відзначає, що якби у Apple вирішили б створити свої смарткільця, то це були б дешевші альтернативи до Apple Watch, які б могли надавати користувачам інформацію про здоров’я та до прикладу фізичні навантаження.

Компанія також розглядає такий девайс як альтернативу для тих користувачів, які загалом не люблять носити годинники або не є прихильниками смартгодинників.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що смартфони Apple зайняли 7 з 10 перших місць за продажами у світі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...