Реклама

🤖 Google планує змінити назву Bard на Gemini та випустити новий застосунок для Android

Čytaty latynkoju
🤖 Google планує змінити назву Bard на Gemini та випустити новий застосунок для Android
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Google планує змінити назву Bard на Gemini та випустити новий застосунок для Android
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У мережі з’явилися плани Google щодо власної моделі штучного інтелекту Gemini, яку компанія представила наприкінці 2023 року.

Згідно з документом, що просочився у X (раніше Twitter), Google планує змінити назву власного ШІ-помічника Bard на Gemini. Разом з тим незабаром має з’явитися окремий застосунок Gemini для Android.

Крім того, Gemini отримає тариф Advanced, який випустять вже 7 лютого — він платний та надасть користувачам доступ до моделі Gemini Ultra 1.0. Ця модель, своєю чергою, може виконувати складніші завдання.

Очікується, що Gemini Advanced стане доступним у понад 150 країнах, проте поки що найкраще працюватиме саме англійською мовою.

Варто нагадати, що декілька днів тому Google випустила кілька оновлень свого ШІ-помічника Bard. Він отримав просунуту версію моделі ШІ Gemini Pro, яка також запрацювала українською мовою.

Раніше ми розповідали, що Google представила нову модель ШІ, яка отримала назву Gemini, у грудні 2023. Gemini позиціюється як найпотужніша модель ШІ від Google з високорозвиненими можливостями мультимодального мислення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...